Najbolji modni dodatak sezone: Ovog ljeta svi žele glatku kožu

Ali kako postići glatke noge koje dugo ostaju tako savršeno svilenkaste na dodir?

Najbolji modni dodatak sezone: Ovog ljeta svi žele glatku kožu

Ljeto nam se vratilo u grad i to na velika vrata. Naše najdraže godišnje doba sa sobom je donijelo sve što volimo - izlaske i druženja, bose noge, kratke hlačice, lepršave haljine i kupaće kostime. Ukratko, sve lijepe stvari i kombinacije za kojima patimo ostatak godine, dok na sebe navlačimo debele slojeve odjeće.

Sada je pravo vrijeme za uživanje u razigranim ljetnim odjevnim kombinacijama, a uz takav je styling obavezan modni dodatak lijepa i glatka koža, bez dlačica i bez potrebe za stalnim brijanjem ili nekom drugom metodom depilacije. Ali kako postići glatke noge koje dugo ostaju tako savršeno svilenkaste na dodir?

Odgovor zna Paula Sikirić, influencerica koja je svoju kožu već pripremila za bezbrižno uživanje u suncu, moru i lepršavoj odjeći.


Paula je sa svojim pratiteljicama na Instagramu podijelila novu metodu borbe protiv dlačica i našalila se kako više nije samo bez dlake na jeziku nego i bez dlake na tijelu. Ovo ljeto je dočekala bezbrižno, a njezina Philips Lumea joj je pomogla da se na pola godine uopće ne zamara dlačicama. I što je najbolje – tretmani su brzi i potpuno bezbolni.

Uklanjanje dlačica Pauli nikad nije bilo tako jednostavno, a rezultati nikad nisu bili tako dugotrajni. Lumea Prestige dlačice otklanja impulsom svjetlosti – brzo i bezbolno. Ovaj IPL tretman koji možete napraviti kod kuće, baš poput profesionalnih u salonima, uspavljuje rast dlačice, a vama ostavlja uživanje u predivnom osjećaju svilenkaste kože. Tako se dlačica s nogu, ruku, bikini zone, pazuha i lica se možete riješiti na jako dug period vremena.

Image


(Foto: Promo)

Paula je prva dva mjeseca Lumeu disciplinirano koristila jednom u dva tjedna, a sada joj je za savršene rezultate dovoljno kratko poblicati sve zone jednom mjesečno. Paulin model dolazi s 4 zaobljena nastavka pa treba samo odabrati pravi, a upotreba je brza i jednostavna jer SmartSkin senzor sam prepoznaje ton kože i određuje intenzitet tretmana.

Ovog se ljeta nosi glatka i na dodir svilenkasta koža, a do nje ćete najbrže doći ako instalirate Lumea aplikaciju. Uživat ćete u personaliziranim tretmanima, a aplikacija će razmišljati o tome kada trebate napraviti sljedeći tretman i podsjećati vas, a po potrebi i savjetovati.

Ako ste i vi spremni zaboraviti dlačice, na linku pronađite zašto svi pričaju o Lumei.