TOP IZBOR

Pronašle smo 7 maskara koje produljuju trepavice i - sjajne su

Ako si u potrazi za idealnom maskarom za produljenje trepavice, izdvojile smo one koje imaju najbolje recenzije te ih preporučuju i brojni vizažisti

Maskare koje produljuju trepavice
Foto: Pexels

Kada govorimo o make-upu, gotovo svaka žena ima neke svoje favorite. Međutim, jedan od onih proizvoda koji čine drastičnu razliku u svakom look svakako je maskara pa i ne čudi da mnoge zaljubljenice u šminku upravo maskaru ističu kao najvažniju stvar unutar svoje kozmetičke torbice.

Image
NAJPOPULARNIJE OBRVE

Želiš imati obrve kao Zendaya? Uz ove proizvode to možeš postići i kod kuće

Maskara je proizvod koji nam omogućava da u trenu promijenimo i osvježimo svoj izgled. Neizostavan je alat za isticanje očiju i produljenje trepavica, a gotovo svaki beauty brend danas u svom asortimanu nudi različite vrste maskara kojima se postižu različiti efekti. Tako imamo maskare za volumen, vodootporne, one koje njeguju trepavice te maskare za produljenje trepavica.

Mnoge žene sanjaju o dugim i gustim trepavicama, no postizanje takvog efekta nije uvijek najjednostavniji zadatak. S ogromnim brojem maskara koje su dostupne na tržištu, pronalazak idealne formule koja će definirati, produljiti i podići trepavice može se činiti nemogućim. Ako si u potrazi za idealnom maskarom za produljenje trepavice, u nastavku smo izdvojile one koje imaju najbolje recenzije te ih preporučuju i brojni vizažisti stoga ih svakako vrijedi isprobati.

Too Faced Better Than Sex Mascara Maskara za volumen - 33,79 €

Ova maskara nakon samo jednog poteza trepavice čini gušćima, duljima i uvijenima za ekstreman volumen i dramatičan izgled.

Image

Benefit Cosmetics They're Real! Mascara Maskara za volumen i duljinu - 32,29 €

They're Real! Mascara produžuje, uvija, daje volumen, podiže i odvaja trepavice. Dugotrajna formula boje crnog gagata neće se razmrljati ili osušiti. Posebno oblikovana četkica otkrit će trepavice za koje nisi ni znala da ih imaš.

Image

Clinique High Impact Mascara Maskara za volumen i duljinu - 43,09 €

Maskara s višestrukim zadacima, povećava volumen, dužinu i definira.

Image

Lancôme Grandiôse Hypnôse Maskara za duljinu - 48,99 €

Kreira savršeno otvorene, pune i ujednačene trepavice. Patentom zaštićena drška u obliku labuđeg vrata (Swan-NeckTM) i četkica visoke preciznosti omogućuju zahvaćanje trepavica tik uz rub korijena, za savršeno izvijanje od jednog kuta do drugog. Maskara je prilagođena različitim oblicima očiju i kreira spektakularan efekt lepeze. Inovativna formula obogaćena je Lancômeovim ekskluzivnim ekstraktom matičnih stanica ruže. Oči su jednostavno grandiozne!

Image

It Cosmetics Superhero Mascara Maskara za volumen i duljinu - 32,19 €

Daj svojim trepavicama SUPERHERO moć pomoću nove maskare. Dodaje trepavicama izuzetni volumen, odličnu duljinu i senzacionalnu elastičnost nakon nanošenja samo jednog sloja! Razvijena u suradnji s plastičnim kirurzima maskara Superhero za njegu tvojih trepavica.

Image

Maybelline New York Lash Sensational Full Fan Effect maskara - 9,90 €

Jesi li spremna za trepavice sa senzacionalnim efektom lepeze? Možeš ga ostvariti s omiljenom maskarom Maybelline Lash Sensational u izdanju Full Fan Effect. Njezina kremasta tekstura i crna boja zahvaća svaku pojedinačnu trepavicu i daje trepavicama volumen bez stvaranja grudica. Za maksimalnu duljinu od korijena do vrhova. Tvoje se trepavice šire poput lepeze i daju osjećaj ugodne mekoće i lakoće. To omogućavaju sitni mineralni pigmenti i ulje šipka. Za pogled koji govori više od tisuću riječi.

Image

L’Oréal Paris Lash Paradise maskara za produženje trepavica za veći volumen – 13,60 €

Maksimalna duljina i vrtoglavi volumen u samo jednom potezu! Maskara L’Oréal Paris Lash Paradise tvoje će trepavice razdijeliti, naglasiti i pritom ih neće opteretiti – i nakon aplikacije bit će lagane poput perca!

Image

Foto: Douglas, Notino, Pexels