Ošišaj šiške

Šiške su u modi, a ove frizure bit će pravi hit ove zime

Nose se frizure sa šiškama, no ipak nemoj pasti u napast sama ih ošišati pred ogledalom. Osim ako nisi frizerka. U svakom drugom slučaju, škare koristi za rezanje papira, platna, špage, no nikako svoje kose - nju prepusti profesionalcima

pexels-amirhesam-golzar-9888568.jpg
Foto: Pexels

Kada se odlučiš za šiške, spremna si za radikalne rezove i vjerojatno donosiš neke važne odluke u životu. Kažu da kada žena mijenja frizuru, najčešće mijenja i partnera. Ako si u toj fazi, imamo nekoliko hit frizura sa šiškama za tebe. No, ipak ne brzaj. Ok, možeš s frizurom, šiške će ponovno narasti, no ne brzaj na privatnom planu.

Image
Lješnjak ili kesten?

Savršena frizura : Ove jeseni nose se sve nijanse smeđe u kosi

Prespavaj koliko god treba, dobro razmisli prije no što ga odrežeš. Kosu je lako sjeći, ljubav nije. No, ako nema ljubavi, budi oštra i precizna. Kaži mu zbogom i napravi mjesta za nešto novo i lijepo u životu. A dok čekaš da to novo dođe, počasti se frizurom u najboljem frizerskom salonu. Ošišaj šiške kako bi ti pogled bio jasniji, a vidik bio bolji.

Fudbalerka

Frizura koja je bila totalni hit '80-ih, a ime je dobila po nogometašima koji su je masovno nosili, ove se jeseni vratila u modu. Lagano stilizirana, no glavne konture su tu! Ako pratiš trendove, iz frizerskog ćeš salona izaći s fudbalerkom po uzoru na Miley Cyrus.

Bob sa šiškama

Jesi li i ti totalno zaluđena novom hit serijom Squid Game? Ako je odgovor potvrdan, onda ti se vjerojatno sviđa i frizura glavne glumice Jungo Ho-yeon, bob s izraslim "zavjesa" šiškama koji će izdržati potencijalno smrtonosne igre.

Šiške počešljane na stranu

Duže šiške počešljane na stranu kako ih nosi glumica Emma Stone još su jedan 'must have' sezone. Ovo je elegantna frizura koju možeš nositi u svakoj prilici,

Duge 'zavjesa' šiške

Ako ipak nisi spremna skroz odrezati šiške, ovo frizura je dobar kompromis, osobito ako imaš dugu kosu. Retro je u modi, a ova frizura desetak je godina starija od popularne fudbalerke. Nosila se '70-ih.

Šiške i kovrče

Kovrčavi bob još je jedan ultimativni hit sezone. Bilo da se odlučiš za dužu inačicu ove svevremenske frizure ili kraću, odreži šiške, no ne pretjeruj. U modi su dulje šiške. Pogledaj kako ih je odrezala Selena Gomez.

Kratke šiške

Vrlo kratke šiške kakve nosi Rooney Mara "skinut" će ti godine s lica i učinit da izgledaš poput djevojčice. U kombinaciji s rajfom bit ćeš neodoljiva! Ako ne voliš da ti šiške idu u oči, odreži ih skroz na kratko.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.