Nokti su u prvom planu

Zablistaj na svoj poseban dan uz ove divne manikure za mladenke

Kada ti bude stavljao prsten do izražaja će doći ruke, odnosno nokti pa im u pripremama za vjenčanje posveti pažnju i pronađi savršenu manikuru

profimedia-0592562714.jpg
Foto: Profimedia.hr

Na dan svoje svadbe, svaka žena želi biti u najboljem izdanju, skockana od glave do pete. Ako i nemaš običaj ići na manikuru ,za vjenčanje ćeš vrlo vjerojatno nokte povjeriti u ruke vještoj manikerk. Jer kada pružiš svom dragom desnu ruku, dok izgovaraš "uzimam", a on ti stavlja prsten, u prvom planu bit će upravo - nokti. Ne zaboravi, tu su fotograf i snimatelj, tako da će biti i zabilježeni za sva vremena. Stoga, ne štedi na manikuri. Sjajna je stvar što su nokti detalj i možeš si dati oduška pa ih ukrasiti kako god želiš. Sve ide uz vjenčanicu, besprijekornu frizuru i šminku.

Image
Sve pršti od boja

'Skittles' manikura - nokti u drugačijim bojama stvarno izgledaju sjajno

Možda ćeš se odlučiti za nude izgled, klasičnu francusku manikuru ili pak začiniti dodatno stvar cirkonima, biserima, zlatom ili perlama na noktima. Na posljetku, možeš svom mladenka izdanju dodati i malo boje. Nigdje u zakonu ne stoji da za vjenčanje sve mora biti bijelo. U nastavku ti donosimo manikure za mladenke. Inspiriraj se i pronađi najljepšu za dan koji ćeš pamtiti.

Klasična francuska manikura

S ovom manikurom ne možeš pogriješiti, no pripazi da ti nokti budu savršene dužine, baš kao na fotografiji jer upravo ovakvi izgledaju najelegantnije kada je na njima francuska manikura.

Nešto plavo

Svaka mladenka zna da na dan vjenčanja mora imati na sebi nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo kako bi brak u koji ulazi bio sretan i blagoslovljen. To plavo može biti podvezica, potpetica (ovo nam se jako sviđa) ili lak za nokte - detalj koji će podići outfit, ali i ispuniti zadatak.

Slova ljubavi

Ovo je jedna od posebnijih manikura za mladenke na koje smo naišle. Bijelim lakom i pisanim slovima u kurzivu, ispisana je ljubav na noktima.

Zvjezdice i perle

Želiš li dodati još malo blještavila svom velikom danu, zvjezdice i perle savršen su način da to učiniš. Manikura poput ove istaknut će tvoje nokte i biti lijep ukras.

Neutralna

Ponekad je manje više, a ako ti je vjenčanica raskošna, nakit upečatljiv, make up također, neutralna manikura možda je najbolji izbor. Lijepo oblikovani i nalakirani nokti istaknut će prsten koji će od danas blistati na tvojoj ruci.

Ombre svadbena

Ako si ljubiteljica ombre manikura, izaberi jednu takvu za svoju svadbu. Diskretna i nježna boja mesa te neizostavna bijela u ovom slučaju.

Detalji

Izaberi jedan nokat, a s obzirom da se udaješ, prstenjak bi bio najbolji jer ćeš na njega staviti burmu, i ukrasi ga nekim detaljem ili motivom koji za tebe ima posebno značenje.

Zlato, šljokice i perle

Voliš li žuto zlato, ovo je manikura koja će ti se svidjeti, ali i savršeno pristajati na novi prsten na tvojoj ruci. Uz šljokice i perlice gotovo pa ti ni ne treba nikakav nakit.

Srca

Ne postoji veći simbol ljubavi od srca pa su baš ona savršen motiv za svadbenu manikuru. Možeš izabrati jednostavna bijela ili pak u boji, primjerice plavoj, kako bi zadovoljila onaj gore spomenuti običaj koji nalaže da mladenka na vjenčanju ima nešto plavo na sebi kako bi brak bio sretan.