Detalj velik kao planina

Ideje za mladenke: Divne manikure za dan vjenčanja

Misliš da je vjenčanica najbitnija? Nama se čini da su nokti jednako važni. Oni su u centru pažnje kada ti dragi na prst stavlja vjenčani prsten

elena-taranenko-HJM-L_lKAQc-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Vjenčanicu imaš, mladoženju također, sada je red za detalje, a jedan od njih je i manikura. Ustvari, nokti u ovom slučaju i nisu detalj jer su u centru pozornosti baš poput mladenke. Oni u ključnom trenutku preuzimaju svu pažnju, u trenutku kada odabranik tvog života uzima tvoju ruku u svoju i na prst ti stavlja okov od zlata. Kao što vidiš od ključne je važnosti da ti nokti na dan vjenčanja budu savršeni.

Image
Lepršave i romantične

TOP 10 vjenčanica s Asosa koje ne koštaju cijelo bogatstvo

Bez obzira hoćeš li se odlučiti za klasičnu francusku manikuru, modernije verzije iste ili pak totalnu ekstravaganciju, nokti na dan vjenčanja moraju zablistati. Manikura može odigrati i tradicionalni svadbeni element pa na najelegantniji mogući način preuzeti ulogu "nečeg plavog" u najvažnijem danu tvog života. U nastavku ti donosimo ideje za manikure za mladenke. Uživaj, inspiriraj se i pripremi za svoje vjenčanje.

Ombre manikura

Nokti koji su pri vrhu bijeli, a u korijenu boje mesa, sa savršenim, mekanim prijelazima sjajno će se stopiti s tvojom vjenčanicom.

Swarovski kristali

Na neutralnu nijansu laka apliciraj Swarovski kristale. Ako je ikada prilika za ovakvo blještavilo na noktima, to je bez sumnje trenutak u kojem nosiš vjenčanicu.

Jasne linije

Ako voliš francusku manikuru, no za vjenčanje ipak tražiš nešto posebnije, ovo je prava stavr za tebe. Moderna inačica francuske manikure.

Nešto plavo

Kažu da mladenke trebaju na sebi na dan vjenčanja, za sreću, imati nešto plavo. Odlična ideja je da to budu nokti. Na najelegantniji način ćeš ispoštovati tradiciju, ali i postići vrlo moderan izgled noktiju.

Šljokice u boji lavande

Ako želiš diskretno blještavilo na noktima, ova vrsta manikure je stvorena za tebe. Šljkoice u nijansama lavande u kombinaciji s francuskom manikurom, odlično pristaju na vjenčanicu.

Platina na noktima

Ova manikura slagat će se s vjenčanim prstenom u boji bijelog zlata i jamčimo ti da će plijeniti pažnju. Nokti ukrašeni platinom, oborili su nas s nogu.

Moderna klasika

Obrnuta francuska manikura u novije je vrijeme izuzetno popularna kod mladenki. To nas ne iznenađuje, jer sjajno izgleda.

Zlato na noktima

Odlučiš li se za vjenčani prsten od žutog zlata, ova manikura sjajno će se uklopiti. Na njeno ružičasti lak, nanose se trakice u zlatnoj boji.

Dijamanti su vječni kao i ljubav

Možda nećeš dijamante lijepiti po noktima, no i cirkoni će odlično "odraditi" posao i dati tvome svadbenom outfitu dodatnu dozu glamura.

Cvijeće

Zašto bi cvijeće moralo biti samo u svadbenom buketu? Ukrasi nokte omiljenim cvijećem i dodaj dozu šarma svome vjenčanju. U detaljima se kriju velike stvari.