Može li elegantnije?

Nokti s uzorkom kornjačevine - 'IT' manikura jeseni

Nokti su odavno slikarska platna nail artista koji naše ruke pretvaraju u umjetnička djela. Čini se tako da ćemo ove jeseni posvuda viđati jednu zanimljivu manikuru inspiriranu životinjskim uzorkom

BeFunky-collage.jpg
Foto: @overglowedit

Baš kao što je to slučaj s odjećom, beauty svijet također je podložan trendovima i promjenama, pa je tako ove jeseni jedna vrsta manikure pokupila baš sve simpatije. Riječ je o životinjskom uzorku kornjačevine na noktima, a koja izgleda vrlo profinjeno, a opet upečatljivo. Nakon ljetnih manikura koje su na naše nokte donijele motive školjkica, valova i neon boja, došlo je vrijeme da prigrlimo zagasite boje jeseni – koje se prekrasno ističu upravo u ovakvom stilu manikure. Kornjačevina print na noktima zapravo je odličan spoj upečatljivosti, glamura i elegancije.

Image
Instagram inspiracija

Neka ova jesen bude u znaku malo drugačijih, razigranih manikura

Naime, uzorak kornjačevine je od davnina bio smatran luksuznim, statusnim simbolom, a predmeti izrađeni od tog materijala dosežu vrtoglave cijene. S obzirom na to da se protivimo eksploataciji životinja u te svrhe, sugeriramo ti da svoje nokte obojiš u ovom stilu te tako uneseš u svaki svoj look dašak raskoši, a bez trošenja mnogo novca i ozljeđivanja životinja.

Kao što smo spomenuli, manikura s uzorkom kornjačevine je sjajna opcija za sve one koji žele upečatljiv look, ali ipak zadržati i dozu elegancije te profinjenosti. Spomenuta varijanta manikure je i više nego sjajan spoj zaigranosti i ženstvenosti koji će se odlično uklopiti u gotovo svaku odjevnu kombinaciju i podariti joj dašak chic elegancije. Budući da je riječ o vrsti manikure koja je nešto zahtjevnija od ostalih, predlažemo da se svakako obratiš profesionalcima koji će ju napraviti besprijekorno te se vješto poigrati bojama kako bi konačan rezultat bio najbolji mogući.

Također, što se tiče dizajna ove manikure – postoje brojne opcije. Možeš se odlučiti da cijeli nokat bude u ovom uzorku ili pak tako ukrasiti samo neke nokte dok ostali mogu biti jednobojni. U nastavku ti donosimo tri najupečatljivija načina kako stilizirati kornjačevina manikuru - sigurni smo da ćeš pronaći opciju koja će te oduševiti ljepotom.

Putpuno prekriveni nokti

Najočitija opcija za svaku manikuru je ta da se nokte u potpunosti prekrije sa željenom bojom ili printom. U ovom slučaju, tako uređeni nokti izgledaju doista prekrasno profinjeno i glamurozno. Tople nijanse smeđe, karamela tonova i crne stapaju se u spektar koji oduševljava na prvi pogled, a sigurni smo da će se lijepo slagati i s većinom tvojih jesenskih outfita.

Pola - pola

Još jedna stilska opcija za manikuru s printom kornjačevine je ta da njime obojiš samo polovicu svog nokta, dok druga polovica ostaje u neutralnoj nijansi. Na ovaj se način postiže zanimljivi grafički efekt, a cjelokupna manikura postaje malo više edgy. Naravno, na eleganciji se nimalo ne gubi ovim stilom, a dobiva se samo na zaigranosti. Uz dodatak zlatnih šljokica ili sjajnih premaza, ovakva manikura doista može biti senzacionalna.

Kornjačevina french manikura

Za kraj, tu je i opcija dodavanja kornjačevina printa samo na rubove vrhova noktiju, u stilu francuske manikure s malim twistom. Ova je opcija najdecentnija od svih prethodnih te je idealan odabir za dame koje žele imati klasične nokte s tek daškom ekstravagancije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.