Ljubičasto sjenilo za oči stoji svima, a imamo i nekoliko inspirativnih ideja

Ljubičasta se boja ovog proljeća vraća na velika vrata

Ljubičasto sjenilo za oči stoji svima, a imamo i nekoliko inspirativnih ideja

Malo pomalo, boje se vraćaju u naše make up torbice, i to nakon toliko vremena koje smo provele vjerne nude nijansama i jednostavnoj šminki. Jedna je boja koja se ipak ističe, a koju će ovog proljeća obožavati svi - ljubičasta.

Image

Službeno je: Ovo će biti najveći make up trendovi u 2020.


Od boje ljubičica do lila boje, laganih boja lavande do tamnije boje šljive, ljubičasta boja stoji svima i ide na sve, i upravo je zato toliko zanimljiva da ju vrijedi uključiti u make up rutinu. 

Bilo da želiš lagani ljubičasti ili metalik ljubičaste kapke, ljubičasta je nova must boja koju moraš isprobati, a mi ti donosimo nekoliko ideja za tvoj novi, ljubičasti make up look.

1. Pastelno ljubičastaPastelno ljubičasti kapci idealni su za sve one koje ne vole prenapadni make up, ali i za one koje se drže samo jedne nijanse, a takav je make up najlakše za nanijeti. Sve što ti treba je pastelna nijansa ljubičaste koju ćeš četkicom lagano nanijeti na kapak, i malo tuša i maskare po želji. 

2. Metalik ljubičastaMetalik sjenilo za oči kao stvoreno je za one večeri kada se osjećaš hrabro i kada se spremaš za izlazak, a cijeli će fokus biti isključivo na tvojim očima. Sjajan, holografski efekt tvoj će make up odvesti na potpuno novu razinu, a izgledat ćeš kao da si sate i sate provela ispred ogledala, iako će cijeli look biti gotov u samo nekoliko minuta. 

3. Boja šljiveLagana nijansa ljubičaste, poput boje šljive, savršen je primjer da i prirodnije nijanse mogu izgledati jednako zapanjujuće. Ako voliš jednostavnost, ovo je idealan make up za tebe, a ako ga želiš podići, tamniji ruž će odlično odraditi posao. 

4. Ljubičasti smokey eyeSmokey eye popularan je način šminkanja, a napraviš li ljubičasti smokey eye, on će itekako istaknuti tvoje oči. Tri nijanse ljubičaste nanesi na svoj kapak kao što to radiš inače, kada radiš smokey eye, a zatim stavi crni tuš kako bi upotpunila izgled.

5. Rozo-ljubičastaUz nude ruž za usne, malo boje na tvojim kapcima odlično će izgledati. Topla rozo-ljubičasta boja, pomalo nespretno nanesena na tvoje kapke odlično će ti pristajati, a takav je kao stvoren za one dane kada nemaš puno vremena za šminkanje

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.