50 nijansi smeđe

'Latte Nails': nova trendi manikura u toplim tonovima mnogima omiljenog napitka

Capuccino ili Americano? Nova 'it' manikura tako je dobra kao što joj ime zvuči - ove jeseni na noktima želimo sve tonove kave

profimedia-0307440414.jpg
Foto: profimedia.hr

Nakon ljetnih manikura u mliječnim i nježnim ružičastim tonovima, za hladnije dane poželjele smo nešto intenzivnije nijanse - a može i s malom dozom kofeina za razbuđivanje. Latte Nails na putu je da postane najtrendi manikura ove jeseni, zahvaljujući influencericama poput Hailey Bieber koja obožava beauty proizvode u tonovima kave.

Image
Jednostavna i elegantna

Manje je više: 'Clean Girl Nails' jedna je od najtraženijih manikura ove sezone

Inače, ovo nije prva manikura inspirirana hranom ili pićem, sjetimo se Blueberry Milk ili pak Coconut Milk Nails i sličnih manikura koje su bile popularne u mjesecima iza nas.

Dakle, ove jeseni možeš uživati u šalici svog omljenog toplog napitka i nositi ga na noktima - što može biti bolje od ove kombinacije? Evo kako treba izgledati Latte Nails manikura koju ćeš uskoro viđati posvuda:

Najljepša manikura za zlatno godišnje doba

Tijekom hladne sezone obično preferiramo mikro manikuru ili crvenu boju na noktima. No ako ti je to dosadilo i spreman si za nešto novo, probaj Latte Nails manikuru koja je trenutačno apsolutni must-have.

“Stvar u vezi s Latte Nails manikurom jest ta da je riječ o zaista bezvremenskom izgledu noktiju", pojašnjava Steph Stone, kozmetičarka čije su klijentice zvijezde poput Miley Cyrus ili Billie Eilish.

Image

Lancôme Le Vernis Nail Polish By Lak za nokte, 25,88 eur

Image

LCN Lak za nokte, 9,28 eur

U ovom raskošnom dobu godine i na našim smo noktima poželjele tople, smeđe tonove. Bez obzira kakvu kavu najradije piješ, espresso, cappuccino ili kavu s mlijekom, ti odlučuješ koji ton ovog popularnog toplog napitka želiš nositi na noktima, jer što se izbora nijansa smeđe boje tiče, kod ovog trenda zapravo nema ograničenja.

Image

Douglas Collection Nail Polish Up To 6 Days Lak za nokte, 5,30 eur

Image


ZOYA Naked Manicure Nude Perfector Lak za nokte, 17,12 eur

Baš kao što se vraća make-up trend koji je dominirao 90-tih, a bazira se na paleti zemljanih tonova, manikure u smeđim nijansama ponovno doživljavaju procvat i trend se širi brzinom munje TikTok-om i ostalim društvenim mrežama. Na neki je način Latte Nails groznicu bila najavila Jennifer Lopez još u srpnju. Već tada nam se činilo da će paleta u tonovima kave biti novi hit - i nismo bile u krivu. Evo savjeta kako postići ovu šik klasičnu manikuru:

Kako odabrati pravu nijansu

Prije no što počneš uređivati nokte, trebaš odabrati pravu boju za sebe, a dobra je ideja najprije zaviriti u svoju make-up torbicu i ondje potražiti inspiraciju:

“Najbolji savjet koji imam vezano za pronalaženje idealne boje laka za nokte jest taj da birate među bojama koje prevladavaju u vašoj garderobi i šminki. Ako znate da vam neki bronzer, rumenilo ili neutralni ruž odlično stoje, potražite boje laka za nokte slične ovim već provjerenim nijansama", predlaže Stone.

No, odabir boje ne treba biti precizan kao kad je riječ o puderu koji mora pristajati tvome tenu. Stone naglašava:

“Ne radi se o tome da to pronađete istu nijansu kao što je tvoj ten, već o tome da boja laka dobro pristaje uz vašu boju kože."

Evo naših favorita za Latte Nails manikuru. Jesi li za kavicu? Biraj koju ćeš:

Bijela kava

Kava s čokoladom

Capuccino

Espresso

Pumpkin Latte

Macchiato