Manje je više

Lady Gaga oduševila novom kampanjom za svoju beauty liniju

Pop diva zna kako privući pažnju. Jedna savršena fotka dovoljna je da 'odradi posao', u ovom slučaju predstavi kozmetičku liniju

Lady Gaga
Foto: Profimedia.hr

Nakon što godinama nije pokazivala svoje pravo lice i to doslovce - na nastupima i u javnosti nosila je ekstravagantne kostime i makeup i cijelom svijetu zagolicala maštu, u kampanji za svoju kozmetičku liniju HAUS Laboratories otišla je u drugu krajnost i fotkala se gotovo posve gola.

Da zna kako privući pažnju, ali i "zavesti" Instagram (naime iako gotovo gola, nije podlegla cenzuri) potvrdila je u nedjelju kada je lansirala svoju novu kampanju za kozmetiku. Grudi je prekrila dugom kosom poput sirene i kleknula na koljena.

Jedino što je na sebi u tom trenutku imala su gaćice boje kože i savršeni makeup. Na fotografiji ima zatvorene oči kako bi se istaknulo smeđe sjenilo i eyeliner. Gagu je za ovu kampanju šminkala makeup artistica Sarah Tanno. "Možda je zahladilo vani, no mi smo malo zagrijale atmosferu", objavila je Gaga uz fotku.

"Kažu, ljepota je u oku promatrača, no mi u Haus Laboratoriesu kažemo da se ljepota nalazi u tome kako doživljavaš i vidiš sebe", rekla je pjevačica prije godinu dana kada je pokrenula svoju kozmetičku liniju baš kao što su to napravile i mnoge njezine kolegice.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.