Labello Fruity Shine lubenica i breskva

Okus ljeta na usnama tijekom cijele godine

Labello Fruity Shine lubenica i breskva

U tmurnim zimskih mjesecima često maštamo o toplim zrakama sunca, predivnim mirisima i okusima ljeta koji uvijek izmame osmijeh na našim usnama. Ukusna lubenica, tako osvježavajuća tijekom vrućih dana ili sočna breskva koja se topi u ustima - sama pomisao na to je dovoljna da se zamislite na nekom tropskom otoku. Novi proizvodi unutar Labello Fruity Shine kolekcije s okusima breskve i lubenice savršeni su dodatak koji će učiniti da osjećaj ljeta bude s vama u bilo koje vrijeme i gdje god se nalazili. A i ljubljenje je puno zabavnije s njegovanim usnama s okusom voćne svježine. 

Labello Fruity Shine BRESKVA 


shimmer fallback


Razmazite usne neodoljivim okusom breskve te sjajnom i intenzivnom bojom za dan i noć. Svjetlucajući pigmenti boje naglašavaju usne, dok inovativna formula s Hydra IQ-om, odabrani vosak i bogata hranjiva ulja pružaju intenzivnu njegu. Fruity Shine BRESKVA pruža neodoljivo mekane i glatke usne koje će drugi htjeti ljubiti. Aroma breskve razbudit će vaša osjetila svježim, voćnim mirisom.

Preporučena maloprodajna cijena: 14,50 kn


Labello Fruity Shine LUBENICA


shimmer fallback


Udovoljite svojim usnama uzbudljivim okusom lubenice i blistavim sjajem. Nježno roza svjetlucajući pigmenti naglašavaju usne, dok obnavljajuća formula s Hydra IQ-om, odabrani vosak i bogata hranjiva ulja pružaju intenzivnu njegu. Za trendi prirodan izgled i neodoljivo mekane usne koje će drugi htjeti ljubiti.

Preporučena maloprodajna cijena: 14,50 kn

Više informacija o Labello proizvodima potražite na www.labello.com.hr.

Facebook - https://www.facebook.com/LabelloHrvatska

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.