Kako raspetljati kosu?

Postoje mnogi uzroci zamršene kose, poput nedostatka češljanja. Ali, raspetljavanje vaše kose postaje težak posao. Možete provesti sate i sate da dobijete mekanu i svilenkastu kosu.

Kako raspetljati kosu?

Kada vozite bicikl ili se vozite na motoru, sigurno uživate. Međutim, takva vrsta zabave zapetljat će vašu kosu i nanijeti joj štetu. Nakon što dođete kući, vaša kosa postaje suha i zapetljana. Postoje mnogi uzroci zamršene kose, poput nedostatka češljanja. Ali, raspetljavanje vaše kose postaje težak posao. Možete provesti sate i sate da dobijete mekanu i svilenkastu kosu. Ako mislite da će vam pranje kose pomoći, onda ste u pravu. Pranje kose će olakšati njeno raspetljavanje. Osim toga, evo još nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da raspetljate vašu kosu. Samo se pobrinite se da imate strpljenja.

Operite kosu.
Ovo je prvi korak koji biste trebali slijediti kako bi raspetljali vašu kosu. Nakon šamponiranja, primijenite malo više regenerator na vašoj kosi kako bi vam ovaj zadatak bio lakši. Regenerator omekšava kosu, čini rukovanje lakšim i tretira suhoću.

Koristite svoje ruke.
Prije početka češljanja, morate pokušati raspetljati vašu suhu i oštećenu kosu sa svojim rukama. Budite nježni kako biste izbjegli gubitak kose.

Koristite češalj sa širokim zupcima.
Ovo je treći korak uz pomoć kojeg ćete raspetljati vašu kosu. Češljanje kose četkom s tankim šiljcima također može biti korisno za raspetljavanje kose. To bi moglo potrajati neko vrijeme, pa budite strpljivi.

Koristite serum.
Ako vam je teško raščešljati vašu kosu, nanesite serum ili regenerator na kosu, a zatim nježno počešljajte kosu. Napomena, ako koristite regenerator, operite pramenove kose s vodom kako bi izbjegli stvaranje ljepljive i masne kose.

Sada koristiti tanki češalj.
Jednom kada ste raspetljali vašu kosu, koristite tanki češalj. Budite nježni i nježno češljajte kosu. Zapetljana kosa je sklonija oštećenju i možete je iščupati s češljem. Dakle, nemojte biti oštri.

Nanesite aloe vera ulje.
Ako ovi koraci ništa ne čine za vas, primijenite aloe vera ulje na kosu i ostavite 30 minuta. Operite kosu i koristite regenerator. Poslije toga četkajte vašu kosu s češljem širokih zubaca. Aloe vera ulje ne samo da će pomoći da raspetljate kosu, već će je omekšati i olakšati rukovanje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.