Kako pravilno zaštititi kožu i uživati u sunčanju

Kako pravilno zaštititi kožu i uživati u sunčanju

Izlaganje suncu nosi određene opasnosti, ali i brojne prednosti. Ako se dobro pripremite i pronađete kvalitetne proizvode za zaštitu i njegu kože, od sunčevih zraka itekako imate koristi!

Potaknite dobro raspoloženje

Sunce potiče lučenje serotonina, popularnog 'hormona sreće', ali i stvaranje tijelu neophodnog vitamina D. Da biste osjetili pozitivan utjecaj sunca, dovoljno je da se osunčate tek nekoliko puta, a prije sunčanja obavezno nanesite zaštitno mlijeko ili ulje.


Obranite kožu od cijelog spektra zraka

Ako još niste odabrali svoju zaštitnu postavu, sad je pravo vrijeme. Izvrstan primjer cjelovite zaštite omiljena je domaća Olival Sun linija proizvoda za odrasle, ali i djecu. Učinkovito štiti i od UVA i UVB zračenja, a prirodno maslinovo ulje i kakao maslac dubinski njeguju kožu i ostavljaju je glatkom i mekom.


Odaberite svoju teksturu i faktor

Zaštitu od sunca slobodno prilagodite svom tipu kože. Osjetljivijoj će koži, sklonoj alergiji na sunce, odgovarati nježna SunMilk mlijeka. Ljubiteljice kokosa oduševit će suptilan ljetni miris, ali i bogata, hranjiva tekstura proizvoda.
Ako uživate u njezi uljima, svoj ljetni adut pronaći ćete u Sun Oilé liniji ulja za sunčanje! Izvrsna kombinacija prirodnih ulja i zaštitnih UVA i UVB filtera otporna je na vodu, brzo se upija i potiče prirodno tamnjenje. Pronađite svoj idealan faktor, namažite se pola sata prije sunčanja i - spremni ste za plažu!


Više o Olival Sun liniji za zaštitu od sunca doznajte na , i na