Kako oprati lice baby šamponom

Baby šampon je nježna i učinkovita zamjena drugim preparatima za pranje lica, a mnogo je ekonomičniji od njih

Kako oprati lice baby šamponom

,Vjerojatno ti nije palo na pamet oprati lice baby šamponom ili bilo kojim preparatom koji nije namijenjen njezi lica. No, posebna hipoalergijska formula baby šampona može učinkovito očistiti tvoje lice bez iritacije. A s obzirom na to da je dovoljno nježan da se koristi na osjetljivoj dječjoj koži i ne iritira oči, dovoljno je nježan i za tvoje lice.

Super je za skidanje šminke, a ekonomičniji je od većine proizvoda za čišćenje lica. Ako imaš bebu, onda je ovo savršeno za tebe jer možeš koristiti onaj isti proizvod koji već imaš u kupaoni. 

Kako prati lice:


1. korak -  lice operi mlakom vodom. Topla voda će s lica ukloniti sva prirodna ulja koja proizvodi tvoja koža, a koja prirodno njeguju lice. 


2. korak  - istisni žličicu baby šampona na prste i kratko ga protrljaj među dlanovima. Pažljivo i kružnim pokretima umasiraj šampon u kožu, koristeći vrhove prstiju.


3. korak - malo šampona stavi na štapić za uši i njime nježno skini šminku oko očiju.


4. korak - isperi šamponom hladnijom vodom (ili čak jako hladnom ako ti ne smeta previše) kako bi ti se zatvorile pore.

Iako je baby formula ''bez suza'', ipak pazi da ti ne dođe u oči jer bi ipak mogao izazvati blagu iritaciju. Umjesto da spužvice ili druge slične proizvode za pranje lican probaj nanjeti šampon ručnikom. 

Image

Top proizvodi za čišćenje lica za osjetljivu kožu

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.