Još jedan TikTok trend zavladao je beauty svijetom: Saznaj kako napraviti 'fox eye' makeup

Zavodljivi pogled možeš postići lako, a potreban ti je samo tuš za oči i umjetne trepavice

Još jedan TikTok trend zavladao je beauty svijetom: Saznaj kako napraviti 'fox eye' makeup

Klasični 'cat eye' makeup vlada svijetom kozmetike više od pola stoljeća, a sada je dobio ozbiljnu konkurenciju na popularnoj društvenoj mreži TikTok. 

Image

Tajna bujnih trepavica i besprijekornog pudera: Super beauty trikovi koje smo pronašle na TikToku


Zavodljivi pogled žene, ali i muškarci, pokušavali su pomoću kozmetike stvoriti još u vrijeme starog Egipta. Tamni tuš za oči tada je služio i kao zaštita od sunca i infekcija, ali i kako bi pojedinac prikazao svoj status i izrazio sebe. Danas možemo pronaći razne boje, oblike i stilove tuša za oči, a na TikTok-u se pojavio još jedan –


look može potpuno promijeniti oblik tvog oka i dati ti prividno veće oči. Tajna ove tehnike je da umjetne trepavice ne zalijepiš uz rub oka nego pomoću njih oblikuješ oko. Nakon što zalijepiš trepavice, prazninu između oka i trepavica popuni tušem, dodaj liniju tuša od trepavica do unutarnjeg ruba oka i po želji dodaj malo maskare. Iako se čini malo zbunjujuće, tehnika je vrlo jednostavna kao što možeš vidjeti u videu u nastavku.

@theviketwins

easy steps! ##foxeye##fyp##foryou##beautyhack##beautytips##eyelashes##eyeliner##beauty

? Buttercup - Jack Stauber


Ovakav make up obožavaju holivudske zvijezde poput Belle Hadid i Kendall Jenner. Iako su šanse velike da su zvijezde svoje oči ipak oblikovale estetskim zahvatom, a ne kozmetikom, pomoću ovog trika možeš postići isto što i one bez trajne obaveze i velike investicije. 

Ako se odličiš isprobati ovaj makeup look svakako s nama podijeli rezultate na službenom Žena.hr Instagramili Facebook profilu.