Jesi li putoholičarka ili romantičarka? Sedam sjajnih tetovaža koje ćeš ovog ljeta rado pokazivati

Područje oko bokova idealno je mjesto za tetovažu jer sama možeš odlučiti kada će se tetovaža vidjeti ili ne te može djelovati posve diskretno

Jesi li putoholičarka ili romantičarka? Sedam sjajnih tetovaža koje ćeš ovog ljeta rado pokazivati

U posljednjih nekoliko godina tetovaže su postale omiljeni modni dodatak mnogih žena, a prije donošenja odluke o samom tetoviranju, trebaš se odlučiti i na kojem ćeš se mjestu na tijelu tetovirati, kao i što ćeš tetovirati.

I dok se neki odlučuju za posebne tetovaže koje im simboliziraju neke važne događaje ili pak ciljeve u životu, drugima je to posve nebitno.

Image

U ljetnim danima tetovaže najbolje dolaze do izražaja pa je sada idealno vrijeme za tetoviranje ako o tome razmišljaš. Područje oko bokova idealno je mjesto za tetovažu jer sama možeš odlučiti kada će se tetovaža vidjeti ili ne te može djelovati posve diskretno.

O tome hoće li tetovaža biti veća ili pak sitna, ovisi o tvojim željama ili preferencijama. Ako se dosad još nisi tetovirala, uvijek je bolje krenuti s nečim manjim. Nedostaje li ti inspiracije o tome što tetovirati, pogledaj našu fotogaleriju jer smo na Instagramu pronašle nekoliko zaista 'kul' ideja.

POGLEDAJ VIDEO: Irena Milina danas je jedna od najpopularnijih zagrebačkih piercerica

Za putoholičare

Voliš li putovati, tetovaže sa simbolima putovanja dobar su izbor. Možeš tetovirati znakove koji te podsjećaju na određeno mjesto koje si posjetila ili pak želiš posjetiti.

Leptir za romantičarke

Leptiri su neko vrijeme bilo izuzetno popularni u svijetu tetovaža, a i danas je ta tetovaža 'klasik'. Najbolje će pristajati romantičarkama i nježnim curama slobodnog duha i otvorenog uma. 

Zmaj za odvažne

Želiš li istaknuti svoju hrabrost i samopouzdanje, razmisli o tetovaži zmaja. Izgleda pomalo opako i uz tavku tetovažu sigurno nećeš proći nezapaženo.

Biljke

Još jedna odlična ideja za boemske duše ili cure koje njeguju pomalo drugačiji stil su tetovaže divljih biljaka koje u kombinaciji sa kupaćim kostimom izgledaju zaista upečatljivo. 

Zvjezdice

Ako ne želiš veliku tetovažu, već nešto suptilnije i nježno, razmisli o simbolu zvijezde tankih linija. Suptilno, a zanimljivo.

Zmija

Tetovaže zmija popularan su izbor za područje oko bokova, a predstavljaju ponovno rođenje pa je to super ideja ako si u potrazi za tetovažom koja će istvoremeno simbolizirati određenu transformaciju ili promjene u tvom životu.