Jednostavne frizure u kojima ćeš zablistati gdje god se pojaviš. Neće ih uništiti ni ljetna vrućina

Pronašle smo frizure koje će ti trajati cijeli dan, čak i kada temperature prelaze 30 i nepodnošljivo je vruće

Jednostavne frizure u kojima ćeš zablistati gdje god se pojaviš. Neće ih uništiti ni ljetna vrućina

Stiliziranje kose ljeti može biti prava noćna mora - potrošimo sate i sate usavršavajući frizuru, samo da bi ju na kraju uništili znoj, vrućina i vlaga, kombinacija koja ljeti postaje svakodnevica.


Image

Neka tvoja kosa predahne - nauči kako do savršene frizure bez sušila i pegle

Ako ovo ljeto i dalje želiš izgledati stylish, bez da potrošiš previše vremena na frizuru koja će se već nakon 10 minuta uništiti, ključno je pronaći frizure koje "surađuju" s ljetnom vrućinom, a ne one koje ljetna vrućina uništava. 

Zato smo izdvojile deset jednostavnih ljetnih frizura koje će potrajati cijeli dan, čak i kada temperatura naraste iznad 35 stupnjeva i kada postane nepodnošljivo vruće. Nauči napraviti ove jednostavne frizure i zablistaj gdje god se pojaviš ovog ljeta.

Elegantna punđa na vrhu glave

Želiš li maknuti kosu s vrata, ali ne želiš da ti punđa izgleda neuredno, onda je ovaj look idealan za tebe. Elegantna punđa na vrhu glave odlična je i jednostavna ljetna frizura, a uz malo gela bit će postojana cijeli dan.


Lagani valovi

Lagani ljetni valovi i pomalo neuredna frizura koja izgleda kao da si upravo stigla s plaže jedna je od naših favorita. Prstima lagano uvij kosu i dodaj malo spreja s morskom soli za dodatni volumen.

Dvije pletenice naprijed

Ovo je vrlo jednostavna ljetna frizura koju možeš napraviti za manje od 10 minuta - na kosu stavi malo spreja za teksturu, i uzmi dva prednja dijela kose te ispleti pletenice.

Dvije punđe

Ova je frizura savršena za dane kada ne znaš što bi s kosom - uzmi gornji sloj kose i napravi dvije punđe, a donji dio ostavi raspušten i dodaj malo spreja za teksturu.

Traka za kosu ili rajf

Ako voliš nositi raspuštenu kosu, dodaj traku kako bi upotpunila look. Ispeglaj ju, nanesi ulje ma vrhove i spremna si za dan.

Visoke kečke

Ovu smo frizuru sve mi nosile kao djevojčice, a sada se vraća popularnija no ikad i idealna je za vruće ljetne dane. Napravi dva repa, dodaj malo gela i tvoja je frizura spremna. 

Pletenica u repu

Elegantna pletenica savršeno je rješenje za sve tvoje probleme. Napravi rep i prije nego što počneš plesti, dodaj malo spreja za teksturu  kako bi frizura što bolje ispala.

Punđa s maramom

Sama pomisao na maramu zavezanu oko vrata ljeti ne zvuči baš dobro, ali marama u kosi savršena je ideja. Napravi polu-punđu, učvrsti ju maramom i imat ćeš predivnu ljetnu frizuru. 

Pletenice uz glavu

Ovakve pletenice možda nisu najjednostavnije za napraviti, ali ako uspiješ - imat ćeš savršenu frizuru koja će trajati mjesec dana. Možeš ih nositi raspuštene, u repu ili punđi i sjajno će izgledati.

Neuredna punđa

Neuredna punđa vjerojatno je najlakša frizura koju ovog ljeta možeš napraviti, a izgledat će sjajno izvučeš li nekoliko pramenova koji će ti uokviriti lice.


Možda će te zanimati

Image
LJUBAV JE PRED VRATIMA

SRETNA 2024.- Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav do kraja ove godine

Image
PROSINAC U KINO DVORANA

Beyoncé, Maria Callas, Orašar i filmski doček nove godine – čarolija ovog prosinca u Cinestaru!