Inspirativne ideje za blagdanske manikure

Blagdanske manikure najčešće su kombinacija crvenih i zlatnih tonova, a ove su sezone vrlo popularne i one minimalističke

Inspirativne ideje za blagdanske manikure

Uskoro ulazimo u najljepši period u godini – onaj blagdanski. Iako će zbog koronavirusa i raznih epidemioloških mjera blagdani ove godine biti bitno drugačiji, to ne znači da ne možemo uživati u svim onim lijepim i toplim trenucima koje nam prosinac donosi.

Image

Šljokice na noktima idealne su za blagdansko vrijeme


Zajedništvo te dijeljenje trenutaka s najmilijima u toplini svojih domova sada postaje važnije nego ikad. Ovo je odlična prilika da se posvetimo sebi, ljudima koje volimo te u svom domu kreiramo magičnu, toplu i radosnu atmosferu u kojoj ćemo uživati i barem nakratko zaboraviti na realnost.

Ukrašavanje doma, pečenje kolača te slušanje božićnih pjesama neki su od naših omiljenih blagdanskih rituala, no da bi svi ti trenuci bili još ljepši, treba se malo i dotjerati. Svoj blagdanski outfit možeš začiniti lijepom frizurom i blagdanskim make up-om, a ono što nas posebno veseli su i manikure u božićnom duhu.


Ove su nam godine osobito privlačne one manikure koje možemo napraviti same, bez odlaska u kozmetički salon. Inspiraciju i ideje za kreativne manikure danas zaista nije teško pronaći, a dovoljno je da samo odeš na Instagram ili Pinterest i upišeš nekoliko ključnih riječi.


Blagdanske manikure najčešće su kombinacija crvenih i zlatnih tonova sa šljokicama, a ove su sezone vrlo popularne i one minimalističke koje zaista nije teško napraviti, a izgledaju vrlo lijepo i decentno.

Želiš li i sama isprobati zanimljive manikure ovih blagdana, no nedostaje li ti inspiracije, obavezno zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile nekoliko odličnih ideja s Instagrama.

Foto: Instagram

@cbstyled

@florvmelara

@wasilewska__wasilewska

@miabeautyreviews

@betina_goldstein

@nailsinc

@anouknailedit

@nailsbyheathere

@neonailgirl

@lazycat.nails

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.