Nalakiraj ih

Malo inspiracije: Manikure koje će biti totalni hit cijelu godinu

Dobra manikura može te oraspoložiti jednako kao i dobra frizura, a što je bitnije od toga da se osjećaš sjajno?

pexels-cottonbro-3997379.jpg
Foto: Pexels

Čak i najveće entuzijastice kada su u pitanju nokti, ponekad ostanu bez inspiracije i u salonu izaberu - prozirni lak. Tužno, zar ne? Kako se ovaj strašni scenarij ne bi dogodio tebi, potrudile smo se pronaći manikure koje će biti hit kroz cijelu 2022., neovisno o godišnjem dobu i ostalim faktorima. Iako, da se razumijemo, nemamo apsolutno ništa protiv prozirnog laka koji je nekad sve što nam treba za dozu profinjenosti.

Image
Glamurozna manikura

Biseri na noktima kao jedan od najvećih zimskih trendova

No, kakve ćemanikure biti 'in' ove godine? Toliko su sjajne, da ih ništa neće izbaciti iz mode, tvrde umjetnice za nokte Syreeta Aron, Anastasia Totty i Brittney Boyce, za portal Women's Health. Cure prate modne trendove i već su godinama u ovoj branši pa se slobodno osloni na njihov sud. U nastavku ti donosimo manikure koje će prema mišljenju ovih kreativki vladati 2022. godinom. Ima tu svega, za svaku ponešto.

Grafički motivi

"Emotikoni, srca, alieni ili neki osobniji motivi sve su popularniji na manikurama. Počeli su se pojavljivati u prošloj godini, a u ovoj će postati jako poularni. Posebice na jednobojnom laku, neutralnom ili prozirnom", objašnjava manikerka slavnih iz Los Angelesa Brittney Boyce za spomenuti portal.

Francuska manikura

Vratila se na scenu nedavno, a onda, baš kao i '90-ih, potpuno zavladala njome. No, ušminkana i modernizirana. Aktualna francuska manikura drugačija je od klasične, dolazi u različitim varijantama, bilo da se radi "okvrima" umjesto bijele crte na vrhovima noktiju ili da su se detalji premjestili na korijen nokta ili pomaknuli u stranu.

Kombinatorika

Četiri do pet različitih boja, pomiješanih i usklađenih na svih deset prstiju s različitim uzorcima, od prsta do prsta. Ovo nije obična manikura , već umjetničko djelo na tvojim prstima.

Nokti koji pričaju priču

Tematska manikura priča priču. Dozvoli svojim noktima da govore umjesto tebe pa na njih naslikaj motive godišnjeg odmora kada se s njega vratiš. Baza je neutralni lak za nokte.

Narančasta

Ove godine nose se sve nijanse naračaste na noktima. i postoji mnoštvo načina da u manikuru ukomponiraš ovu boju, bilo da se odlučiš za pastelnu nijansu breskve ili vibrantnu nijansu mandarine.

Ombre nokti

Ombre se s kose preselio na nokte i po svemu sudeći nosit će se još dugo. Možeš birati između dvije vrste ombre manikure, ona koja ide iz tamnijeg u svijetlo od lijevo u desno ili obrnuto, te one koja ide iz tamnijeg u svijetlo od korijena noktiju prema vrhu. Kod boje se ne moraš držati samo jedne i njezinih nijansi, već možeš kombinirati različite, primjerice crnu i crvenu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.