Romantični look

Manikura s motivom oblaka osvojila je Instagram. Inspiriraj se i ti

Ako si ti među onim ženama koje vole eksperimentirati sa stilovima manikura, ove opcije s romantičnim oblacima mogle bi te zaintrigirati

BeFunky-collage (5).jpg
Foto: @bella_nailstylist

Voliš pomaknute manikure na svojim noktima i želiš malo začiniti jesenski period pred sobom? Onda su za tebe stvorene ove hit manikure s uzorkom oblaka, koje su ove godine totalno pokorile svijet nail arta, ali i društvene mreže. Tvoji nokti tako mogu vrlo jednostavno postati sjajno platno za romantične, sanjive oblake raznih oblika i stilova.

Image
Unesi malo promjene

Retro ili pak mikro francuska: Najveći jesenski trendovi u manikuri

Ovaj look pristaje različitim duljinama i oblicima noktiju, a na svakom od njih ostavlja malo drugačiji dojam. Ono što je sjajno u cijeloj priči što oblaci ne moraju nužno biti bijeli pa tako u odabiru boja možeš dati mašti na volju i kombinirati one suptilnije, pastelne nijanse ili one pak malo naglašenije. Ovaj nail art je savršen izbor za sve minimalistice, ali i one dame koje vole raskoš na svojim noktima – sve ovisi o tome na koji si način svoje nokte odlučila pretvoriti u nebo.

Pronašle smo odlične lookove ovog tipa s Instagrama koje te možda inspiriraju da i sama svoje nokte pretvoriš u oazu oblačića, duga i zvjezdica.

Sanjiva romantika

Kao što smo već rekli, ovaj je stil nerijetko vrlo romantičan. Sanjarski motivi nježnih oblaka kombinirani s pastelnim nijansama baby plave, roze ili lila boje oduševit će svaku pobornicu ženstvenog, nježnog stila. Uz to, ovako ukrašeni nokti vrlo su decentni te ne upadaju u oči previše, pa su odličan izbor i za sve dame koje žele uživati u ovom stilu, ali moraju paziti i na dress code na poslu.

Dašak dječje zaigranosti

Za one pak koji više vole zaigrane lookove, tu su i opcije s dodatkom duga, sunca i zvijezda. Stil iscrtavanja oblaka koji podsjeća na dječje crteže ili animirane filmove također je vrlo popularan, a može djelovati i zabavno i ženstveno istovremeno. Također, dječja zaigranost na ovom nail artu podnosi i življe boje te mnoštvo detalja, pa se radi o maksimalističkom stilu za one najhrabrije.

Francuska manikura s oblačićima

Ove je godine sve u znaku francuskih manikura s twistom. Vidjeli smo već one sa životinjskim uzorcima, obrnute francuske manikure, ali i one šarene, a sada ti predstavljamo i ovu opciju s oblačićima na vrhovima noktiju. Ne izgledaju li sjajno?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.