Nijanse lišća na noktima

Manikure iz snova: Ove jeseni smeđu nosimo i na noktima

Puno toga se događa u svijetu nail arta i jesen će biti uzbudljiva. Neobični i geometrijski oblici, sjajne i mat nijanse, ali cvijeće i zlatni detalji samo su dio jesenskskih manikura u smeđim nijansama

profimedia-0315154290.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesen i šuškanje lišća ispod nogu želi da razmišljamo o nekim promjenama. Svako godišnje doba ima svoje prednosti i zove nas da učinimo nešto drugačije. Nakon vrućeg ljeta, putovanja i boja, jesen nas zove da se povučemo u svoje domove. Razmišljamo o svemu što je udobno i toplo, okrenimo prema sebi i uživamo u nekim drugim bojama. Smeđa boja prevladava u jesenskim danima, a ima toliko prekrasnih nijansi smeđe da nije neobično što poželimo obogatiti outfite upravo tim nijansama.

Image
Beauty savjeti

Želiš novu manikuru? Evo kakvu bi trebala odabrati prema horoskopskom znaku

Uz nove nijanse u outfitima žene obično vole i drugačije nijanse na noktima. Nova sezona i neki novi detalji, makar se radilo i o manikura. Zato ti donosimo deset ideja za manikure u smeđoj boji! Možda misliš da je smeđa boja dosadna, ali ove manikure dokazuju upravo suprotno.

Puno toga se događa u svijetu nail arta i jesen će biti uzbudljiva. Neobični i geometrijski oblici, sjajne i mat nijanse, ali cvijeće i zlatni detalji samo su dio onoga što se nudi. U nastavku možeš pogledati fantastične ideje za manikure u smeđim nijansama - od jednostavnih do složenih.

Geometrijski oblici

Geometrijski oblici mogu izgledati posebno. Diskretna, a opet fantastična manikura za kraće nokte. Tri nijanse boje izgledat će odlično uz različite outfite.

Smeđo-zlatna kombinacija

Nokti u obliku badema izgledaju vrlo elegantno, a nijansa čokolade sa zlatnim detaljima stvara dojam još veće profinjenosti. Dovoljno je staviti dvije zlatne crte za poseban dojam.

Igra teksturama za ljepšu manikuru

Tko kaže da manikura treba imati samo jedan završetak? Moguće je mat i sjajni završetak stopiti u jednoj manikuri. Izgleda jako moderno i savršeno za svaki dan.

Igra boja na noktima

Ovaj tip manikure je trend već neko vrijeme, a nosit će se i ovu jesen. Izgledaju trendi i stylish te će pristajat uz različite outfite. I ono što najvažnije možeš kombinirati više omiljenih boja.

Metalik smeđa za novo godišnje doba

Ako voliš kratke nokte i želiš nešto posebno, a opet vrlo jednostavno možeš se odlučiti za metalik nijansu smeđe boje. Vrlo efektno za svaki ležerni i poslovni outfit.

Mint zelena i smeđa kao posebna kombinacija

Ove godine posebno je trendi zelena boja, a jesen je vrijeme kada prevladavaju smeđe nijanse pa ih se može spojiti u jedno. No ako uživaš u detaljima onda možeš dodati poneko srce. Vrlo jednostavan dizajn za koji ćeš sigurno dobiti samo komplimente.

Francuska manikura s cvjetićima

U novu sezonu možeš ući s manikurom koja je inspirirana sedamdesetima. Zanimljiva manikura na noktima u obliku badema, sa cvjetnim dodacima mogla bi se svidjeti mnogim ženama.

Cvjetići u smeđim nijansama

Još malo cvjetića! Mnoge žene obožavaju ovakve detalje pa će im ovo biti divna inspiracija za neku novu manikuru. Kontrast s cvjetićima izgleda jako elegantno bez obzira za razigrane detalje.

Posebna francuska manikura

Nikada ne možeš pogriješiti s francuskom manikurom koja se može napraviti na bezbroj načina. Tamna čokolada sa sjajnom nježno ružičastom bazom stvara fanatičan kontrast i izgleda vrlo elegantno.

Apstraktna manikura

Trenutno su moderne različite stvari u svijetu nail arta - od točkica do spirala, ali i različite boje. No ako voliš apstraktne oblike mogla bi ti se svidjeti ova manikura sa smeđim nijansama.