Gotovo svaka žena ih je imala jednom, a nikako ih nismo smjele rezati same u karanteni. Šiške su uvijek in, no kakve najbolje pristaju tvom obliku lica?

Duge, ravne, kratke, stepenaste, sve su to različite vrste šiški koje mogu potpuno promijeniti tvoju izgled. Ipak nisu sve šiške za sve

Gotovo svaka žena ih je imala jednom, a nikako ih nismo smjele rezati same u karanteni. Šiške su uvijek in, no kakve najbolje pristaju tvom obliku lica?

Svaka se žena barem jednom u životu našla u situaciji kada joj se nisu sviđale njezine šiške, a kako ti se to više ne bi dogodilo, postoji jedan korak u odabiru šiški koji će ti garantirati savršene šiške, baš onakve kakve si zamislila. Ako se odlučiš na šiške, znaj da je to jedna od najslađih promjena frizure koju možeš dobiti u salonu, i iako neko vrijeme nisu bile omiljene, šiške se sada vraćaju na velika vrata.

Image

Bob je uvijek in, no znaš li kakav je najbolji za tvoj oblik lica?


Postoje različiti tipovi šiški, ali ono što je najvažnije znati pri odabiru savršenih šiški za tebe jest koje su šiške najbolje za tvoj oblik lica, bilo da imaš okruglo, ovalno, četvrtasto ili srcoliko lice.

Šiške mogu biti savršen dodatak koji će podići tvoj look i tvoju frizuru, s kojom mogu učiniti čuda, bilo da su klasičnog oblika, u slovu A ili sa strane lica. Šiške će ti uokviriti lice na laskav način, pa čak i dodati malo osobnosti tvom svakodnevnom izgledu, a uz ovaj kratki vodič konačno ćeš saznati koje su šiške idealne za tvoj oblik lica i već ih danas možeš uvrstiti u svoj look. 


Okruglo lice - guste šiške počešljane ustranu

Ako nisi sigurna jesi li spremna za dugačke šiške koje također pristaju ovom obliku lica, guste šiške počešljane u stranu također laskaju okruglim licima. Ovaj stil rubova pomaže stvoriti iluziju izduženog lica, a kako bi ih stilizirala, malo ih podigni i dodaj im volumena kako ne bi tek "padale" preko tvog lica.

Četvrtasto lice - teksturirane šiške do obrvi

Ravne šiške preko cijelog lica definitivno nisu za četvrtast oblik lica, ali ako želiš sličan look, odluči se za teksturirane šiške duljine do obrvi. Takve će šiške naglasiti tvoje lice i odlično će izgledati.

Ovalno lice - tanke i lepršave šiške

Za ovalni oblik lica koji često karakterizira dugačko čelo idealan su izbor rijetke šiške ispod kojih će se tvoje čelo i dalje nazirati, ali neće biti u prvom planu. Dakota Johnson pravi je primjer kako odlično ovakve šiške mogu izgledati na ovalnom licu s dugačkim čelom.

Srcoliko lice - šiške u obliku zavjese

Lica u obliku srca najbolje izgledaju s tankim, slojevitim šiškama. Nije ni čudo što ove šiške u obliku zavjese na Seleni Gomez izgledaju tako nevjerojatno! Ove šiške također su laskave zbog činjenice da će ti pomoći "smanjiti" veliko čelo koje dolazi uz ovaj oblik lica.