Godišnji odmor za vas i vašu kožu lica

Jedva smo dočekali toplije vrijeme, no je li naša koža spremna? Da, uz odgovarajuće kreme za lice.

Godišnji odmor za vas i vašu kožu lica

S dolaskom proljeća, a uskoro i ljeta, sve smo aktivniji u prirodi i u gradu. Rekreiramo se, uživamo na terasi omiljenog kafića i gradskim ulicama, a i svakodnevne obveze obavljamo jednostavnije dok boravimo pod suncem. Mnoge aktivne žene koriste sunčane dane za vožnju biciklom do posla, ali i za dodatnu rekreaciju. No, koliko pritom mislimo na našu kožu?

Zadnjih nekoliko godina intenzivnije osjećamo djelovanje sunčevih zraka. Svoje navike i uživanje na suncu nije potrebno mijenjati, već je dovoljno pripremiti kožu na odgovarajući način. Uz neizostavnu hidrataciju, dovoljno sna i pravilnu prehranu, važno je na svoju kožu nanositi i kvalitetne proizvode koji će koži davati potrebnu njegu kako bi svakodnevno bila zdrava i snažna, posebno ljeti. Korištenjem mudrih i jednostavnih rješenja, aktivan stil života može biti ugodniji.


Image


SPF kao ključan faktor svakodnevne njege kože

U današnje vrijeme, borba protiv starenja kože ne staje samo na njenoj hidrataciji. Tajna nesmetanog uživanja u sunčanim danima je mudra dopuna svakodnevne njege kože, koristeći kreme za lice koje imaju SPF, odnosno Sun Protection Factor. Sunce je najveći uzročnik bora, a SPF faktor ključan je u kvalitetnoj i učinkovitoj beauty rutini.

Laboratoriji Vichy prepoznali su važnost cjelovite zaštite i predstavili dvije linije za njegu lica fokusirane na zaštitu kože protiv starenja. Slow Âge namijenjena je mlađim ženama koje se približavaju tridesetima, godinama nakon kojih je potrebno dodatno se fokusirati na intenzivniju njegu kože. Linija njeguje i hidratizira kožu, djeluje na prve bore te sadržava nezaobilazni SPF faktor. Sunce, osim na nastanak bora utječe i na njihovo produbljivanje. Za to je specijalizirana Vichy Liftactiv linija koja održava čvrstoću kože.

Vichy ljetni #SummerChallenge

Briga za ljepotu kože vrlo je jednostavna ukoliko se svakodnevno prakticira rutina koja se sastoji od svega par koraka. Vichy organizira dva zanimljiva ljetna izazova nakon kojih će sve sudionice zasigurno imati odmorniju, blistaviju i kožu zdravijeg izgleda.  Više detalja objavljeno je na službenom Facebook i Instagram profilu Vichy Hrvatska, uz #LiftactivSummerChallenge i #SlowAgeSummerChallenge.


Image


Ljetna motivacija za njegu lica

I dok s produljenih vikenda i godišnjih odmora dolazimo odmorni, naša koža može biti iscrpljena zbog intenzivnijeg izlaganja suncu. Vichy, mnogim ženama omiljen brend proizvoda za njegu kože, pripremio je iznenađenje za žene koje ne zaobilaze svakodnevnu njegu lica i svjesne su njene važnosti. Uz kupnju proizvoda iz linija Idéalia, Liftactiv, Neovadiol, Slow Âge, Normaderm, Aqualia, Nutrilogie ili Minéral 89, Vichy daruje:

  •     Poklon uz kupnju jednog proizvoda: Ideal Body gel za tuširanje (100 ml)
  •     Poklon uz kupnju dva proizvoda: Ideal Body gel za tuširanje (100 ml) i torbu za plažu


Vichy Ideal Body gel za tuširanje obogaćen je karite maslacem i bijelom glinom i čini kožu mekom i hidratiziranom tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Za trendy ljetni look tu je Vichy torba za na plažu. Proizvode možete pronaći u svim Vichy partner ljekarnama diljem Hrvatske. Požurite jer akcija traje do isteka zaliha poklona.

Više informacija o Vichy proizvodima potražite na www.vichy.hr