Franka Batelić otkrila koji su joj proizvodi favoriti za njegu kože lica tijekom ljeta

Ona zna kako licu osigurati zdravi sjaj

Franka Batelić otkrila koji su joj proizvodi favoriti za njegu kože lica tijekom ljeta

Napokon je ljeto počelo u punom sjaju. Dugi vedri dani, sol u kosi i lagane ljetne haljine… može li bolje od toga? Zamisli ovo: cijeli dan si na plaži, hvataš upravo onu nijansu preplanulosti koju si priželjkivala tijekom cijele godine, a osvježenje povremeno tražiš u moru. Dok osjećaš kako tople zrake sunca obasjavaju tvoje lice, nemaš niti jedne brige na svijetu, međutim tvoja koža lagano gubi vlažnost i počinje se zatezati.

Image

Pronašle smo nekoliko trikova kako postići sjajan i zdrav ljetni izgled kože

Dva glavna koraka za pravilnu njegu lica su priprema i čišćenje kože te hidratacija uz pomoć odgovarajuće kreme.

Čišćenje lica podrazumijeva umivanje nježnim sredstvima koja neće iziritirati kožu. Laganim kružnim pokretima licu ćeš pružiti potrebnu masažu i ukloniti mrtve stanice kože. Koža lica bit će glatka i spremna za daljnju njegu.

Sljedeći korak je ključan za njegu kože lica, a to je odabir prave kreme. Tijekom ljetnih mjeseci više se znojimo, stoga je važno da naša svakodnevna krema ne bude previše teška i masna. La Roche-Posay Toleriane Sensitive savršena je za ovakvu primjenu koja svojim kvalitetnim sastojcima koži pruža obnavljajuća svojstva, hidratizira je i  štititi tijekom cijelog dana. Glicerin koži pruži hidrataciju, ceramid je obnavlja i štiti, dok joj hranjive vrijednosti i intenzitet smirivanja pruža vitamin B3.

Toleriane Sensitive prebiotička je hidratantna krema koja smanjuje osjetljivost i isušenost kože te joj daje postojani zdravi sjaj, a namijenjena je ženama svih uzrasta. Pogodna je za osjetljivu kožu, a sadrži najosnovnije sastojke te najvažnije od svega pruža dugoročnu zaštitu i i ne sadrži alkohol i parfeme. Kako bi tvoja koža u potpunosti bila zaštićena od vanjskih utjecaja, preporuča se i korištenje La Roche-Posay termalne vode. 

Nakon ovih koraka tvojoj koži je zagarantiran zdrav sjaj što potvrđuje i poznata pjevačica Franka Batelić:

"Mislim da je osnova ljepote zdrava kože, a Toleriane Sensitive moju kožu hidratizira i ne ostavlja masni sjaj. Odlična je podloga za make up, a koža je nakon korištenja nahranjena, meka i glatka."