ŠTO RAZIGRANIJE, TO BOLJE

Tražiš inspiraciju? U trendu su francuske manikure u razigranoj varijanti

I ove godine francuska manikura dolazi u razigranim bojama i kombinacijama. Prošla su vremena kad je french bio klasično nude s bijelim vrhom. Tako će ovih dana dominirati smeđa, narančasta, ali i zelena…

profimedia-0629973058.jpg
Foto: Profimedia.hr

Francuska manikura već je godinama jedna od najpopularnijih. Jednostavna je i efektna. Nekada je francuska manikura podrazumijevala nude boju 'začinjenu' bijelim vrhom, odnosno tanjom ili debljom crtom. Trendovi su se promijenili, a klasičnom je frenchu podaren novi život. Postao je luđi i razigran, a da bi se manikura nazvala francuskom, vrh ne treba biti bijeli nego u boji u kojoj ti želiš. Pa čak svaki nokat može imati vrh u drugoj boji!

Osim toga izrazito je popularan takozvani mikrofrench s gotovo neprimjetnim vrhom u boji koju odabereš. Više nema pravila.

Image
Ideje za jesen

Tamnije crvene nijanse zavladale su svijetom manikura i oduševljene smo

Pa ako razmišljaš o novoj manikuri, french je pravi izbor, a sada prevladavaju jesenske boje. Narančasta, smeđa ili zelena tvojim noktima će dati svježinu. Osim toga, jesenske francuske manikure sjajno će se spojiti s bež balonerima, haljinama dugih rukava, ali i mekanim puloverima u zagasitim bojama.

Neka ove jeseni i tvoji nokti budu u trendu, a mi izdvajamo naše favorite.

Pogledaj video: Joga za opuštenje

Crveni mikrofrench

Još smo prošle godine pisali o mikrofrenchu koji postaje sve popularniji. Iza nas je doba u kojemu je francuska manikura morala imati debeli bijeli vrh. Sad je totalno suprotno – mnoge žene biraju modernu i elegantnu inačicu u kojoj je vrh jedva vidljiv. U kombinaciji s crvenom, izgleda neodoljivo.

Jesensko šarenilo

Ako je vani tmurno, neka tvoji nokti budu šareni. Šarena francuska manikura mogla bi se svidjeti razigranim dušama koje vole otkačeno i ludo.

Neodoljiva boja kave

A ako bi manikuru primjerenu godišnjem dobu, smeđe nijanse pun su pogodak. Idu uz razne odjevne kombinacije, a posebno dominiraju tople, čokoladne nijanse.

Metalik efekt

Dosta ti je bijelog vrha kod francuske manikure? Sada nokte možeš 'začiniti' srebrnim vrhom, a ovo je ideja koja nas je oduševila. Svestrana je i lako uklopljiva.

Nešto malo drugačije

Nije lako načiniti ove linije i spojiti sve te boje, no imaš li dovoljno znanja i strpljenja te kreativnosti, dobro je znati da se francuskom manikurom zaista možeš poigrati.

Nokti boje vina

Kad jednom isprobaš ovu boju, vjerujemo da ćeš joj se vratiti. Elegantna je i sjajno se slaže s vremenskim prilikama. Jednostavno je šik, a još je bolja u varijanti frencha.

Zelena je 'it' boja

Razne nijanse zelene 'vladaju' jesenskim kombinacijama naših omiljenih brendova, a zelenu možeš nositi i na noktima. Nema tko je neće primijetiti.

Razigrana manikura

Želiš li ipak izaći iz zone komfora i ove jeseni isprobati nešto efektno, ovo je dobar izbor.

A tu je i crna

Naravno, francuska manikura može doći i u crnim varijantama. Poznaješ li nekoga s dovoljno preciznosti i kreativnosti, ovu bi ideju mogla oživjeti na svojim noktima.