Uzbudljiva nijansa smeđe

Brinete su došle na svoje - nijansa zbog koje ćeš izgledati kao milijun dolara

Model Gigi Hadid svojom je bojom najavila najljepši trend za proljeće 2022. i dokazala da smeđa ne mora uopće biti dosadna

profimedia-0493648341.jpg
Foto: Profimedia.hr

Prva koja je kosu obojila u nijansu 'skupocjene smeđe', to je jest expensive brunette, slavna manekenka Gigi Hadidi prošle je godine prošla kroz nekoliko velikih transformacija što se boje kose tiče. Iz svoje prirodno blond nijanse prešla je svijetlu kestenjastu, a zatim u intenzivno crvenu baš poput Disneyjeve male sirene Ariel. No, od ove žive boje sada se oprostila te ju je zamijenila zanimljivom smeđom nijansom – tako zvanom expensive brunette.

Što je expensive brunette?

Stručnjaci tvrde kako ova boja ima potencijala postati najtrendi boja za nadolazeće proljeće. 'Skupocjena smeđa' prije svega izgleda jako elegantno i to zahvaljujući kombinaciji različitih smeđih tonova. Ovo dakle nije jednolična boja koja će djelovati monotono, kod expensive brunette cilj je raznim nijansama postići teksturu i dubinu, ali da kosa pri tom izgleda dinamično i lepršavo. Kako bi frizer dobio ovaj efekt treba se fokusirati na detalje i izrast u tamnijim smeđim nijansama.

Kome pristaje?

'Skupocjena smeđa' idealna je za brinete i plavuše koje su se s dolaskom nove godine zaželjele promjene. Ova je boja savršena za žene koje teže tome da njihova kosa izgleda prirodno, ali ne i dosadno. Expensive brunette nova je razina smeđe koja je uzbudljiva i istovremeno djeluje luksuzno. Osim Gigi, ovu je boju otkrila još jedna trendseterica: Hailey Bieber.

Ako si se odlučila za ovu boju, s frizerom trebaš dogovoriti koji će biti najsvjetliji, a koji najtamniji ton tvojih novih pramenova. To mogu biti sve nijanse smeđe, od zlatne, boje kave ili čokolade, do hladnih tonova kao što je pepeljasto smeđa. A ako trebaš još malo inspiracije prije konačne odluke, prelistaj našu galeriju:

Visoki sjaj

'Skupocjena smeđa' izgleda tako luksuzno i zato što će tvojoj kosi podariti obilje sjaja pa će kosa uvijek izgledati njegovano i zdravo.

Svježina u kosi

Razne nijasne smeđe djelovat će kao dobrodošlo osvježenje za tvoju frizuru nakon zime.

Tamnije nijanse

'Skupocjena smeđa' može se kombinrati s bilo kojim tonovima smeđe pa i onim sasvim tamnima.

Puna života

Svojoj ćeš beživotnoj i mlitavoj kosi izborom ove boje udahnuti novi život - postat će lepršava i dinamična.

Dobrodošla promjena

Frizeri tvrde kako se sve više plavuša odlučuju na smeđu, zahvaljujući ovoj boji koja je u trendu.

Efekt pomlađivanja

Expensive brunette će zboj sjaja i svjetlijih pramenova uz lice učniti da izgledaš nekoliko godina mlađe.

On the dark side

Vrijeme je da svojoj kosi koja izgleda tanko i ispucalo podariš makeover - budi spremna za proljeće uz novu boju.

Expensive bob

Kosa ne mora biti duga da bi je obojila u 'skupocjenu smeđu'. Expensive brunette savršeno funkcionira i za kraće frizure, a bobu će podariti gustoću i teksturu.

Poput slapa

Expensive brunette nije rezervirana samo za valovitu kosu - sjajno će izgledati i na ravnoj koju će razigrati i dati joj 'multidimenzijalnost'.

Kosa kao ukras

Expensive brunette boja od tvoje će kose učiniti ukras koji ćeš s ponosom pokazivati - napokon raskošna kosa koju nećeš imati potrebe skrivati u punđi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.