Emma Roberts je otkrila tajnu svoje beauty rutine, a mi smo potražile proizvode koje obožava

Baš kao i njezina slavna teta, Emma je Hollywood osvojila svojim zanosnim osmjehom i prekrasnim licem, a sada je podijelila i kako izgleda sadržaj njezine kozmetičke torbice

Emma Roberts je otkrila tajnu svoje beauty rutine, a mi smo potražile proizvode koje obožava

Emma Roberts dokazala je svojim glumačkim sposobnostima da nije postala popularna samo zbog tete Julije, ali je svakako naslijedila njezin karakteristični osmjeh i ljepotu. A kako svoju kožu održava njegovanom te koji su njezini must have proizvodi otkrila je u nedavnom razgovoru s Harper's Bazaarom. 

Image

Neke su neprepoznatljive: Slavne žene koje su se potpuno promijenile u pet godina


Ono što nas je iznenadilo je da Emma uopće ne koristi mnogo šminke. Kaže kako joj se šminka koju nosi na setu poneka čini kao kostim te da se upravo zato u slobodno vrijeme vodi mantrom 'manje je više'. Jedna stvar bez koje nikako ne može je dobra maskara


Kada se sprema za posebne prilike ono bez čega ne može je crveni ruž. Kako bi produljila trajanje ruža, ali i spriječila neugode s preslikavanjem ruža na lice ili druge ljude, Emma uvijek usne pripremi olovkom za usne, a preko ruža nanese sjajilo. Osim šminke, kaže kako joj samopouzdanje najbolje podiže dobar parfem. "Dobar parfem pomoći će ti da se osjećaš prepuna samopouzdanja, a najviše volim parfeme koji su ženstveni, ali ne previše jaki", ispričala je. 


Obiteljsku mudrost koju joj je prenijela Julia je to da je 'zdrava koža lijepa koža' i zato nikada ne preskače čišćenje lica. Nakon toga slijedi hidratantna krema i krema za područje oko očiju, a ponekad u rutinu uvrsti i masku za lice s efektom pilinga. Nedavno je smeđu kosu obojala u plavo, a kako kaže, od tada joj kosa zahtijeva malo više njege zbog čega se morala prebaciti na nešto jače regeneratore.

Osim rutine, Emma je otkrila i koji su to proizvodi koje obožava, a mi smo ih izdvojile u nastavku. 

Chanel Le Volume de Chanel maskara, 230 kn

Image

Rouge d'Armani 400 crveni ruž za usne, 270 kn

Image

BOSS Alive parfem, 600 kn

Image

Charlotte Tilbury Lip Cheat Supersize Me olovka za usne, 140 kn

Image

DRUNK ELEPHANT C-Tango Multivitamin krema za područje oko očiju, 445 kn

Image

Charlotte Tilbury Goddess-Skin maska za lice s glinom, 315 kn

Image

ELEMIS Pro-Collagen balzam za čišćenje lica, 360 kn

Image

DR. BARBARA STURM umirujući serum za lice, 1445 kn

Image

OLAPLEX N°3 Hair Perfector balzam za kosu, 215 kn

Image

Glossier Balm Dotcom balzam za usne, 85 kn

Image