Duge i pune trepavice bez muke s ljepilom ili odlaska u salon? Moguće je s novim trepavicama na magnet

Sve volimo efekt umjetnih trepavica, ali rijetko kojoj od nas se isplati svakodnevno petljati s ljepilom i mukama aplikacije

Duge i pune trepavice bez muke s ljepilom ili odlaska u salon? Moguće je s novim trepavicama na magnet

Jesi li ikada gledala makeup tutorial i čudila se kako sve te beauty blogerice bez imalo muke nanesu umjetne trepavice? Kada profesionalci to rade, izgleda jako jednostavno no jednom kada si sama u ruke uzela trepavice i ljepilo, stvari su krenule nizbrdo. Zato su umjetne trepavice postale beauty dodatak samo za posebne prigode i gotovo nitko od nas ih ne nosi svakodnevno

Image

Počele su ti ispadati trepavice više nego inače? Evo pet mogućih razloga


Ekstenzije trepavica koje možeš ugraditi kod kozmetičarke odlična su alternativa, no zahtijevaju redovite odlaske u salon i nisu baš jeftine. Dobra maskara isto donekle može zamijeniti umjetne trepavice, ali nikada u potpunosti. Svijet makeup-a prepoznao je naše probleme i odgovorio odličnim rješenjem – trepavicama na magnet

Eyes Opening Eyes GIF from Eyes GIFs


Iako zvuči pomalo zastrašujuće, koncept magnetnih trepavica je vrlo jednostavan. U paketu u pravilu dobiješ dva umjesto jednog para trepavica ili jedan par trepavica i magnetni tuš za oči, a nanošenje je zbilja jednostavno. Pomoću pincete ili dva prsta jednu trakicu s trepavicama stavi ispod svojih prirodnih trepavica, a drugu iznad. Trepavice obično na krajevima imaju male magnetiće pomoću kojih će se spojiti oko tvojih prirodnih trepavica. Ako uz trepavice dobiješ magnetni tuš za oči, jednostavno ga nanesi na kapak, pusti da se kratko osuši i zalijepi trepavice.

Ovakve trepavice više su 'eco friendly' od normalnih umjetnih trepavica jer ti omogućuju višekratnu uporabu ako na njih ne stavljaš maskaru. Također su isplativije i pogodne za osjetljivu kožu jer ne zahtijevaju korištenje ljepila. Jedino na što svakako trebaš pripaziti je da trepavice ukloniš tako što ćeš ih razdvojiti, a ne povući s prirodnih trepavica. Ako ih samo povučeš bez prethodnog razdvajanja, mogla bi iščupati prirodnu trepavicu na kojoj se nalazi magnet. 

Ako si ljubiteljica dugih i punih trepavica, svakako isprobaj neki od ovih modela i u komentarima s nama podijeli svoje iskustvo.

Essence magnetne umjetne trepavice, 52 kn

Image


Ove trepavice odlične su za isprobati magnetnu tehnologiju bez previše ulaganja. Pristupačne su cijenom, lako ih je pronaći u obližnjoj drogeriji, a izgledaju odlično kao i skuplji modeli. 

CATRICE magnetne umjetne trepavice, 65 kn

Image


Catrice nudi dva modela magnetnih umjetnih trepavica, ovisno o tome tražiš li više volumena ili jednostavno dulje trepavice. Korištenje je zbilja jednostavno i ne zahtjeva posebne vještine. 

Image


Ardell magnetne umjetne trepavice, 100 kn

ImageOve magnetne umjetne trepavice posebne su po tome što su zakrivljene kako bi savršeno pristajale svakom oku. Magnetne trakice postavljene su na nekoliko mjesta na trepavicama što znači da ih možeš bez problema skratiti ako su ti preduge. 

Arishine set magnetnih umjetnih trepavica, 190 kn

Image


Ovaj set osigurat će da tvoje oči izgledaju prekrasno u svakoj situaciji. Pet različitih modela trepavica i dva magnetna tuša za oči sigurno će upotpuniti svaki makeup look koji stvoriš. 

KISS magnetne umjetne trepavice, 35 kn

Image

Ove umjetne trepavice favorit su mnogih poznatih beauty YouTuberica. Jednostavne su za korištenje i vrlo su povoljne. Ono po čemu su posebno poznate je snažno prijanjanje koje će ti osigurati zavodljiv pogled tijekom cijelog dana.