Dosadila ti je boja tvoje kose? Možda je vrijeme da pokušaš sa pramenovima

Pramenovi će tvojoj kosi pružiti prirodan osunčan izgled ili nježan prijelaz boja ako se odlučiš za pastelne ili svjetlije neonske nijanse

Dosadila ti je boja tvoje kose? Možda je vrijeme da pokušaš sa pramenovima

Svi mi imamo one trenutke kada ne možemo izaći na kraj sa svojom kosom i kada nam se frizura čini toliko običnom i kao da žudi za promjenom. Tada nam dođe da ju skratimo ili obojimo u neku drugu boju, bez da uopće pomislimo da postoji puno bezbolnije i bolje rješenje - a to su pramenovi. 

Image

Kosu možeš prirodno posvijetliti uz sastojke koje imaš doma. Znamo i kako


Čak i ako ti se sviđa boja tvoje kose, ali ju malo želiš osvježiti ili naglasiti pojedine dijelove, vjerojatno ćeš se odlučiti za pramenove - oni će tvojoj kosi pružiti prirodan osunčan izgled ili nježan prijelaz boja ako se odlučiš za pastelne ili svjetlije neonske nijanse pramenova. Pramenovi će ti omogućiti stvaranje sofisticirane boje koje koju je teško kopirati, a tvoju će kosu osvježiti do te mjere da ćeš izgledati kao potpuno nova osoba - s fantastičnom frizurom.

Bilo da se odlučiš za pramenove koji su tek nešto svjetliji ili tamniji od tvoje prirodne boje ili želiš dati priliku veselim pastelnim ili neonskim bojama, pogledaj neke od naših ideja u kojima možda pronađeš inspiraciju.


Platinasti pramenovi

Možda će trebati nekoliko tretmana, ali ova gotovo platinasta nijansa zasigurno je opcija za sve, čak i za brinete. Prirodni tamniji korijen u kombinaciji s platinastim vrhovima sjajan je kontrast koji će definitivno osvježiti tvoj look. 

Pepeljasti pramenovi

Ako nisi obožavateljica boja, pramenovi pepeljaste nijanse mogu biti upravo ono što tražiš. Pepeljasta nijansa savršeno se spaja s prirodno čokoladno-smeđom kosom, a odlično može izgledati i na plavušama.

Pramenovi boje rubina

Uz ovakav look tvoja će kosa izgledati poput dragog kamena i iznenadit će te koliko šik i suptilno vatrenocrvena boja rubina može izgledati na tamnoj kosi.

Pramenovi koji uokviruju lice

Želiš li pramenove koji će uokviriti tvoje lice i osvijetliti tvoj ten? Odluči se za nekoliko nijansi svjetliju boju od tvoje prirodne boje kose.

Ružičasti vrhovi

Voliš jarke boje, ali još uvijek nisi dovoljno hrabra da cijelu kosu obojiš u, primjerice, ružičastu? Dip-dye tehnika bojenja vrhova kose onda je savršen izbor za tebe, a ružičasti vrhovi izgledat će sjajno na svakoj boji kose.

Dašak narančaste

Ako želiš isprobati neku novu boju, ali ne želiš da bude upečatljiva, lowlights lagani pramenovi u boji idealni su za tebe. Za prirodne plavuše kojima je potrebna promjena, nijansa mandarine mogla bi biti savršena nijansa za lagane pramenove.

Srebrni odsjaj

Siva kosa nikada nije bila poželjnija i popularnija kao sada, stoga je pravo vrijeme da joj daš priliku. Još ako srebrni pramenovi ovako dobro izgledaju, uistinu je savršen izbor.

Baby plava nijansa

Kakvu god boju kose imala, baby plava nijansa izgledat će prekrasno u kombinaciji sa svakom bojom kose i svakim tonom kože.

Jedva vidljivi babylights pramenovi

Pramenovi ne moraju biti očiti i ne moraju se odmah vidjeti - ponekad je potrebno samo nježno dodavanje boje kako bi podignula izgled svoje kose.

Nijansa lavande

Za prirodne plavuše kojima je plava kosa već pomalo dosadila, prigušeni ljubičasti ton savršen je za udahnuti novi život svojoj frizuri.