Do manje bora uz posvjetljivanje kože

Kozmetička kuća Avon Products Inc. u borbi protiv starenja kože

Do manje bora uz posvjetljivanje kože

Avon i Žena.hr poklanjaju serum za posvjetljivanje kože

Predstavljen je i prvi serum za posvjetljivanje kože za kućnu upotrebu, s dvostrukom formulom osmišljenom za umanjivanje bora, posvjetljivanje kože te izbljeđivanje tamnih mrlja.

Zahvaljujući posvjetljujućem injektivnom stupnju aspartične kiseline koja sprječava stvaranje pigmenata, Anew Clinical Luminosity Pro serum,  koji predstavlja kozmetička kuća Avon Products Inc., učinkovito rješava problem diskoloracije i tamnih mrlja. Dvostruka formula sadrži zaglađujući i posvjetljujući gel, formuliran s koktelom različitih sastojaka koji pomažu pri odstranjivanju mrtvih stanica kože, i kompleks koji s pažljivo odabranim sastojcima stimulira proizvodnju kolagena i umanjuje bore. U samo tri dana vidljivo je smanjenje tamnih mrlja te ujednačavanje prirodne boje kože.

Bore nisu jedino što kožu čini starijom. Većina žena probleme tamnih mrlja, gubitka sjaja i starenja kože rješava skupim laserskim tretmanima, a Posvjetljujući serum iz Avona nudi kućnu alternativu. Nakon dva tjedna 56% žena je primijetilo dramatično smanjenje diskoloracije i tamnih mrlja, a nakon osam tjedana 100% žena je primijetilo poboljšanje u posvjetljivanju kože i smanjenju sitnih bora.

Posvjetljujuća formula je dostupna je i u obliku kreme putem Avonovog kataloga, dok je serum, 50 posto koncentriraniji od kreme, namijenjen je ženama koje žele trenutačne rezultate. Prilagođen je svim tipovima kože te se nanosi navečer na očišćeno lice.


Avon daruje pet Anew Clinical Luminosity Pro seruma najbržim čitateljicama koje odgovore na pitanje:

Nakon koliko dana korištenja seruma se  primjećuje vidljivo smanjenje tamnih mrlja te ujednačavanje prirodne boje kože?

Odgovor zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt telefon) šaljite na mail info@zena.hr s naznakom "Avon".

ImageDobitnice Anew Clinical Luminosity Pro seruma su:
Mirjana Vukelić
Adriana Milanović
Ljiljanka Petrovčić
Aleksandra Todorović
Kristina Španić

U Avonovoj kampanji 08 dostupni su i noviteti kao što su Creme Delight sjenilo za oči, po cijeni od 69 kuna, s laganom kremastom formulom u vrućim bojama koja ga čini idealnim izborom za ljeto i Arabian Glow lak za nokte, dostupan u tri nijanse očaravajućeg metalik sjaja - žutoj, tirkiznoj i ljubičastoj.

Poigravanje modnim dodacima oduvijek je predstavljalo najlakši način za osvježavanje bilo koje odjevne kombinacije. Tako će Chloe narukvica i ogrlica oduševiti sve zaljubljenike u elegantne dekoracije u obliku čipke objedinjene u modernu viziju nakita, dok će muškarce razveseliti najnoviji miris True Force EDT. Za one raspoložene za ljetnu zabavu s toplim, tropskim mirisom namijenjen je Aloha gel za tuširanje.