Do glatke i svilenkaste kože u nekoliko poteza

Nivea vam poklanja NIVEA mlijeko za tijelo

Do glatke i svilenkaste kože u nekoliko poteza

Topla dekica, omiljena knjiga i vrući napitak idealni su saveznici u ovim hladnim danima. Iako je topli zrak u dnevnoj sobi ugodan tijekom niskih temperatura, nije idealan za kožu. Osim toplog zraka, koži ne odgovara niti toplija odjeća jer joj ne omogućava da "diše" što dovodi do toga da se remeti njezin metabolizam koji ne proizvodi dovoljno hidratantnih tvari ili pak lipida. Tijekom zime, upravo isušivanje kože uzrokuje zatezanje, pojavu crvenila i sitnih bora te gubitak vlažnosti.

Kako biste pružili koži bogatu kraljevsku njegu kakvu i zaslužuje, odvojite nekoliko trenutaka za sebe. Zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i bademovom ulju s umirujućim svojstvima, NIVEA mlijeko za tijelo pretvara suhu kožu u svilenkasto meku te joj pružaju pouzdanu hidrataciju. Za najbolje rezultate nanesite ga ujutro i prije spavanja, prije nego se odjenete. Redovito korištenje NIVEA mlijeka za tijelo povećava se razina vlažnosti kože, njezina mekoća i prirodni zaštitni sloj.

Nakon što ste koži priuštili bogatu i hidratantnu njegu izvana, pružite joj i najbolju njegu iznutra. Pravilna i zdrava prehrana osigurat će vam dovoljno energije tijekom dana te istovremeno pozitivno djelovati na vašu kožu. Orašasti plodovi poput badema sadrže esencijalne masne kiseline i antioksidanse koji pomažu u održavanju zdrave i blistave kože, poboljšavaju profil lipida koji su zaslužni za održavanje vlažnosti kože, a s druge strane djeluju na apetit. Odaberite kombinaciju koja vama najviše odgovara i u samo nekoliko koraka uživajte u svilenkastoj koži čak i zimi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.