Elegantne i ženstvene

Ukras na tijelu: 20 malenih tetovaža u koje smo se zaljubile

Voliš se tetovirati? Onda ćeš sigurno u ovom članku pronaći inspiraciju za novu elegantnu i ženstvenu malu tetovažu

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Unsplash

Svaki ljubitelj oslikavanja tijela mogao je primijetiti da se posljednjih godina pojavio trend vrlo malenih i minimalističkih tetovaža. Na Instagramu se može pronaći bezbroj ideja, a osim što su izuzetno dražesne i malene vrlo lako ih je smjestiti na skrovita mjesta.

Image
Wow!

Divne tetovaže zvijezda i planeta za sve ljubiteljice svemira

Decentnije tetovaže također su i odličan odabir za sve one koje će prvi put oslikati svoje tijelo. Tako mogu vidjeti sviđa im se tetoviranje i ideja da nešto zauvijek bude na njihovom tijelu. Dakle ako želiš prvi put staviti tetovažu ili već imaš tetovaže, ali želiš nešto novo onda si na pravom mjestu. U nastavku možeš vidjeti 20 sjajnih tetovaža, ali i odlična mjesta za oslikavanje tijela.

Pogledaj video: Saznaj sve o jogi za lice

Maleno srce

Zanimljivo mjesto za malenu tetovažu svakako je gornji dio palca, ali ne treba zaboraviti da su ruke često izložene suncu i da je važno stavljati zaštitnu kremu.

Cvijeće u boji

Ako voliš jednostavne tetovaže tankih linija onda će ti se svidjeti ova lijepa tetovaža u boji. Savršena je za ruku, rame ili neko skriveno mjesto ako ne želiš da se vidi.

Mala zvijezda

Malena tetovaža koja se neće lako primijetiti odličan je odabir ako voliš riječ "decentno".

Leptirić

Ako zvijezde i cvijeće nisu tvoji omiljeni motivi, možda bi mogla razmisliti o leptiru. Vrlo izražajan, a opet tako suptilan. Zanimljivo, zar ne?

Ptice na vratu

Odabir manje tetovaže ne znači da treba ostati samo kod jedne. Ove tetovaže ptica savršen su primjer manjih tetovaža koje stvaraju veću sliku, ali ne zauzimaju previše prostora.

Važne riječi

Riječi koje imaju važno mjesto u našim životima uvijek su dobar izbor za tetovaže, a linije mogu biti čiste i jednostavne.

Slatke šape

Ako svojom tetovažom želiš iskazati ljubav prema kućnom ljubimcu, a ne želiš velike tetovaže onda je ovo sladak izbor.

Mali val

Tetovaža na unutrašnjoj strani noge odlično je mjesto za ljude koje ne žele ništa uočljivo, a bijela tinta je jako cool.

Male zvijezde

Zaista nema ograničenja za ono što se sve može nacrtati kada su glavni motiv zvijezde, a ova slatka skupina zvijezda odličan su izbor.

Plamen na nozi

Ako trebaš svakodnevni podsjetnik da si prava vatra, onda je ovo odličan izbor.

Lavić na ruci

Ovo je stvarno cool detalj na ruci, a zanimljivo je koliko tetovaža može biti puna detalja iako je malena.

Kaligrafija

Umjesto cijele riječi može se odabrati slovo koje će biti posebno lijepo ispisano, a može se kombinirati s drugim detaljima.

Skriveno mjesto na prstu

Iako je jedno od najmanjih mjesta na tijelu za tetoviranje, još uvijek postoji mnogo načina za tetoviranje prsta. Dizajn ove ruže toliko je lijep i kompleksan da čak ne treba niti jednu boju.

Majčina ljubav

Iako tetovaže ne moraju uvijek imati neko značenje, ponekad je dovoljno da su lijepe. No, mogu biti i lijep podsjetnik na najljepše emocije.

Zečić s cvijetom

Minimalističke tetovaže mogu biti u boji, a čiste linije će posebno istaknuti svaki motiv. Ovaj crveni detalj svakako je čini posebnom.

Suncokreti

Ako voliš šarene tetovaže mogle bi ti se svidjeti ove lijepe tetovaže suncokreta. Potrebno je pronaći samo mjesto koje će ti najviše odgovarati.

Avion u letu

Ovo je posebna tetovaža, savršen odabir za ljude koji žele cool sličicu na svom tijelu.

Lijepe riječi

Riječi su prekrasan motiv, a mogu biti ispisane na poseban način.

Osmijeh

Zaista je teško pogledati ovo tetovažu, a onda se ne nasmiješiti.

Mali mjesec

Ova divna tetovaža može ukrasiti bilo koji dio tijela, a možeš se igrati s dizajnom - pun mjesec, polumjesec, mlađak...što god ima značenje za tebe.