CRNA JE NOVA CRVENA

Crna manikura je trend ove zime, donosimo ideje za duge i kratke nokte

Crna je definitivno statement manikura za samouvjerene žene koje vole malo dramatičnosti, ali su i bezvremenski chic koji zaokružuje svaki outfit

profimedia-0629111559.jpg
Foto: profimedia.hr

Nekad se crni lak na noktima asocirao s goth i punk scenom, ali u današnje je vrijeme ova manikura dobila sasvim novo značenje. Crna manikura, koja osobito dobro izgleda na kraćim noktima, i dalje je zadržala dozu dramatičnosti, ali je sada simbol elegancije i samouvjerenosti.

Image
ZA LJUBITELJICE MINIMALIZMA

'Soap' nokti najnoviji su trend u svijetu manikura – njegovani i lijepi

"Crna manikira jedna je od najšik, najnosivijih nijansi za jesen/zimu. Kombinirajte crnu sa super sjajnim završnim slojem za vrhunski efekt. Ova se nijansi vraćam (kao i) moje klijentice, jer se slaže s bilo kojom odjećom i stilom, a posebno je (u kombinaciji sa) šik s pletivom, osobito s oversized dolčevitama od kašmira“, izjavila je manikerka slavnih, Harriet Westmoreland, za britanski Vouge.

Pred kratko su vrijeme slavne dame poput Lady Gage i Hailey Bieber pokazale kako dramatično crna manikura može izgledati na dugim, šiljastim noktima, ova svevremenska boja odlično će izgledati i na kratkim i kvadratnim noktima jer će savršeno zaokružiti svaki uglađeni outfit, bilo da je se spremaš na kavu u gradu ili večernju zabavu.

Image

ZOYA Ophelia Nail Polish Lak za nokte, 16,59 eur

Image

Pupa Lasting Color Gel Nail Polish Lak za nokte, 7,39 eur

Donosimo ti ideje za najljepše crne manikure koje vrlo lako možeš kopirati u kućnoj radinosti - bez obzira na to prefreiraš li kratke ili duge nokte:

Gradualno nijasnsiranje

Crni french

Igra kontrasta

Crno-bijeli svijet

Krokodilska koža

Crno srebro

Crni minimalizam

Crno sa srcima

Visoki sjaj

Drama Queen

Slomljeno srce

Glam Black