'Upgrade' bakrene

'Cowgirl Copper': zavodljiva bakrena nijansa boje za kosu koju 'furaju' urbane kaubojke

Iza ovog kulerskog naziva krije se nijansa crvene boje kose koja izgleda istovremeno svježe i djeluje klasično - zapravo, ne možemo ni tražiti više od toga!

profimedia-0804614664.jpg
Foto: profimedia.hr

Nova sezona bez promjene boje kose? Tako nešto ne dolazi u obzir - barem ako se pita top američke stiliste zvijezda. Trenutačno je aktualna nijanse bakrene koja se osobito proslavila zahvaljujući TikToku, a naziva se 'Cowgirl Copper'.

Image
Jesen u tvojoj kosi

Boja engleskog čaja: trendi boja za kosu nadahnuta našim omiljenim jesenjim napitkom

I dok većina nas ljeti želi da nam kosa bude svjetlija i više naginjemo prema blond nijansama, a zimi obično preferiramo tamne, hladne tonove, u jesen su najprivlačnije nijanse koje oponašaju tonove viđene u prirodi. Dakle, što može biti prikladnije za ovo godišnje doba od bakrene?

Sudeći prema TikToku i bezbroj videa s milijunima pregleda, odgovor je definitivno 'ništa'. Mega zvijezde poput Hailey Bieber i Emily Ratajkowski, ali i bezbrojne druge trendseterice, svoju su kosu već dale obojiti u seksi crvenu.

Što 'Cowgirl Copper' čini hit nijansom sezone

Dakle, shvaćamo da je crvena kosa in, ali nije nevažno koju nijansu odaberemo. Ove sezone igramo na što prirodniji izgled pa je 'Cowgirl Copper' postala najtraženija nijansa bakrene. Riječ je o vrlo svestranoj i razigranoj boji koja pristaje većini tonova kože. 'Cowgirl Copper' više je od uobičajenog bakrenog tona, ova trendi boja sastoji se od mnogih smeđih i zlatnih tonova - tako da kosa izgleda manje vatreno, a više prirodno.

Kome će 'Cowgirl Copper' dobro stajati

Odgovor na ovo pitanje će ti se svidjeti: svima. Važno je samo pronaći pravu nijansu crvene koja pristaje tvom tenu . Također, ovisno o nijansi tena i izvornoj boji kose, frizer će odabrati hoće li nanijeti više smeđih ili zlatnih pramenova.

Izvrsna je strana ove nijanse to što s njom boja kose djeluje mnogo kompleksnije i dimenzionalnije. Upravo je iz ovog razloga 'Cowgirl Copper' savršen izbor za sve koji imaju finu i tanku kosu te nastoje vizualno stvoriti dojam većeg volumena.

I na kraju, vjerojatno se pitaš možeš li ovu nijansu postići u kućnoj radinosti. Naš savjet je da se ipak prepustiš u ruke iskusnog frizera jer kreirati 'Cowgirl Copper' nijansu nije jednostavno - a kad vidiš rezultat, znat ćeš i zašto.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za lice sve je popularnija