Boje za kosu koje slavne dame obožavaju, a koje ti mogu poslužiti kao inspiracija za novu ljetnu frizuru

Bilo da si plavuša, brineta, crnka ili crvenokosa, ljeto je pravo vrijeme da svojoj kosi udahneš novu boju

Boje za kosu koje slavne dame obožavaju, a koje ti mogu poslužiti kao inspiracija za novu ljetnu frizuru

Ljeti svi mi volimo malo eksperimentirati s kosom - od različitih frizura pa sve do novih boja, ljeto je savršeno vrijeme za promjenu. 

Bilo da tražiš suptilno osvježenje ili potpuno novi izgled, dobiti novu frizuru nikada nije bilo lakše - uz širok raspon boja u drogerijama možeš pokušati sama ili se jednostavno prepustiti u iskusne ruke svog frizera. Što god odlučila, nećeš pogriješiti, a tvoja će ti nova ljetna boja popraviti raspoloženje i osvježiti izgled.

Image

Jednostavne frizure u kojima ćeš zablistati gdje god se pojaviš. Neće ih uništiti ni ljetna vrućina


Ovo su neke od najmodernijih nijansi koje će ove sezone biti hit, a i poznate dame ih obožavaju - od vesele ružičaste nijanse koja je svojedobno bila zaštitni znak Nicole Richie do jarko crvene, neutralno plave, ili pak dviju boja kose, koje je popularizirala pjevačica Dua Lipa. 

Tvoja nova ljetna nijansa udaljena je tek neko klikova, a sigurne smo da ćeš ovdje pronaći inspiraciju.


Tamna i sjajna

Sjajna i tamna, gotovo crna boja ljeti izgleda zdravo i prirodno. Ako bojiš kosu kod kuće, pridržavaj se pravila dviju nijansi - za prirodan izgled nemoj prelaziti više od dvije nijanse tamnije ili svjetlije od svoje prirodne boje.

Vesela ružičasta

Ljeti uvijek nosimo jarke i šarene boje, pa zašto ne bismo i na kosi? Ružičasta nijansa poput ove idealna je za ljeto, a ako nisi sigurna kako bi ti stajala, uvijek možeš isprobati boje koje se isperu nakon nekoliko pranja.

Crvenkastosmeđa

Ne moraš biti rođena kao crvenokosa da bi ti takva boja dobro stajala - ovakva Zendayina crvenkastosmeđa boja idealna je ako želiš isprobati crvenu boju kose, a još ju nikad nisi nosila.

Lagani pramenovi

Suptilni pramenovi kakve ima Jessica Alba odličan su način da malo osvježiš svoju boju kose, a da se pritom ne udaljavaš previše od svoje prirodne boje. 

Dvije boje

Blijedo plavi gornji sloj kose i smeđi unutarnji sloj kose - to je novi trend koji je predstavila pjevačica Dua Lipa, a idealan je ako svojoj kosi želiš udahnuti malo života.

Jarko crvena

Ljeto je u znaku svijetlih i jarkih boja i upravo je zato ovakva jarko crvena boja kose kakvu ima glumica Madelaine Petsch idealna za ljetne dane.

Medeno plava nijansa

Plavuše žele da im ljeti kosa bude još svjetlija, ali bogata, medena nijansa poput ove kakvu nosi glumica Toni Collette može dodati toplinu tvojoj koži, poput ovog stila Toni Collette.

Prljavo plava

Rachel Brosnahan možda je poznata po tamnim uvojcima, ali ona je prirodna plavuša! Ova prljavo plava nijansa izgleda jednako prirodno kao i tamno smeđa kakvu smo navikli vidjeti na njoj, jer predstavlja savršen kontrast njezinoj bijeloj koži.

Rose gold boja kose

Uroni u najnoviji trend bojenja kose dodavanjem suptilnih ružičastih nijansi pramenova u svoju plavu kosu za zabavan ljetni izgled, nadahnut manekenkom Iskrom Lawrence.

Neutralna plava

Boja kože i kose glumice Nicole Kidman uvijek su u skladu i to je možda nešto čime bi se trebala voditi pri odabiru nove boje kose.