3 opcije za look bez greške

Od zlatnih do crvenih nijansi: Boje za kosu koje će biti hit

Svaka nova sezona donosi nam modne, ali i beauty novitete. Ovog puta ti predstavljamo tri boje za kosu koje će ove jeseni biti najtraženije u frizerskim salonima

profimedia-0630323190.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesen nam uvijek donese nove trendove kada je riječ o modi, ali i ljepoti. Posebno je popularno s promjenom godišnjeg doba mijenjati i boju kose, a ako se ove godine dvoumiš kako se obojati - mi imamo par odličnih ideja. Naime, istražile smo trendove beauty svijeta te pronašle tri ultimativna frizerska i koloristička hita kada je riječ o bojama za kosu za jesen 2021.

Image
Za besprijekoran izgled

Brijale čelo i obrve: Ovo su skrivene beauty tajne diva starog Hollywooda

Od medenih nijansi, pa sve do tonova vatrene crvene - izbor je velik, a trenutno su na Instagramu najtraženija sljedeća tri looka - onaj boje karamele, "apple cider" tonovi ili pak kosa u nijansama maslaca od kikirikija. Da, sve tri opcije su inspirirana omiljenom nam hranom i pićima, a vjeruj nam, kada vidiš koliko lijepo ti pramenovi izgledaju u kosi i ti ćeš se oduševiti ne samo asocijacijama već i lookovima.

U tonovima karamele

Boja tople karamele prekrasno izgleda u kosi, pa tako ova nijansa ne izlazi iz mode već godinama. Kombinacija zlatne, bakreno crvene i toplih smeđih tonova daje ovu specijalnu nijansu koja nas podsjeća na topljenu karamelu. Tonovi karamele odlično stoje i prirodnim brinetama, ali i plavušama, pa ih je lako dobiti u bilo kojem tipu i boji kose. Za najljepše rezultate ovakvih pramenova najbolje je da se uputiš u frizerski salon i ne pokušavaš sama dobiti prekrasno presijavanje karamel nijansi u svojoj kosi.

"Apple Cider" kosa

Bakrene, cimet nijanse hit su svake jeseni, a ove godine posebno je popularna i takozvana "apple cider" kosa koja svojom bojom imitira tople tonove jabukovače. Crvene se nijanse tako isprepliću s onima narančastima i zlatnima, a finalni efekt je neodoljiv. S obzirom da će se ova boja kose savršeno stopiti s bojama krošnji jesenskih stabala, mislimo da je savršen odabir za sve one dame koje žele veliku promjenu u koloritu svoje kose ove jeseni.

Boja maslaca od kikirikija

Ova boja došla je u središte pozornosti još tijekom prošle godine. Posebno se preporučuje brinetama jer ne zahtijeva jako blajhanje kose, pa neće oštetiti vlasi, a istovremeno će dati tvojoj frizuri posve novi čar. Najbolje je, kažu stručnjaci, odabrati dvije nijanse pramenova koji će zapravo, nakon bojenja, biti do dva stupnja taminiji od prirodne boje kose. Još jedan savjet frizera je i da svijetli pramenovi budu ponajviše koncentrirani oko lica. Nježna boja maslaca od kikirikija nije nikad ljepše izgledala no u sklopu ovih trendi frizura.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.