Bliže se Dani ljepote 2012. na ZV

Sponzorirani članak

Bliže se Dani ljepote 2012. na ZV

Sajam Dani ljepote održava se od 02. – 04. ožujka 2012. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Industrija ljepote neprekidno lansira nove i nove proizvode, a oglasne prostore mnogih časopisa krase vizuali magnetski privlačnih kampanja proizvoda za uljepšavanje. Kultura življenja u 21. stoljeću dokaz je sljubljivanja zdravlja, rekreacije, njege i ljepote, a industrija ljepote mudro formira taj suvremeni portal, proširuje vidike korisnika i daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Sajam Dani LJEPOTE namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Tematsko proširenje rekreacijom i fitnesom ojačat će ulogu sajma i nametnut novu poruku SNAGE LJEPOTE - BEAUTY POWER.

PREZENTACIJE, SEMINARI, ŠMINKANJA, NATJECANJA...

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

- Međunarodno natjecanje u nadogradnji  noktiju 2012 u osam  kategorija  za profesionalce, početnike i učenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju. Međunarodni ocjenjivački sud, čije članice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat će najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.

- Natjecanje i Izložba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji

4. ZLATNI RUŽ – natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke Županije  s ciljem promocije struke i stvaranja natjecateljskog ozračja uz slobodni izbor teme -  Beauty ili Avangarda.

NATJECANJE MLADIH FRIZERA, VIZAŽISTA I KOZMETIČARA

Na Frizerskom natjecanju učenika srednjih strukovnih škola svi budući frizeri  i stilisti moći će izraziti svoju kreativnost i maštovitost kroz temu „Kraljica i kralj maturalne noći“.

Make up natjecanje učenika srednjih škola na temom „ Kao lady Gaga“ također na sajmu „Dani ljepote“ 2012. na Zagrebačkom velesajmu.

„Disco Lady“  80-tih  tema je natjecanje u nadogradnji noktiju za sve buduće školovane nail dizajnere.

Već afirmirani frizeri moći će se natjecati za titulu najboljeg frizera u 4 kategorije na frizerskom natjecanju za profesionalce u nedjelju 4.03.

BESPLATNE PROMOCIJE ZA POSJETITELJE

Ukoliko sanjate o dugačkim, lijepo uvijenim i gustim trepavicama svoj san moći ćete ostvariti na štandu magazina Wellbis. Svjetski hit Q Lash Extensions, umjetne trepavice od visokokvalitetne svile napokon su došle i u Hrvatsku. Daju potpuno prirodan look i to za samo sat vremena! Ukoliko se odlučite moći ćete iskoristiti sajamski popust od 30%.

I na ostalim štandovima izlagača moći ćete dobiti  besplatne savjete i šminkanja, besplatne manikure,  izrade frizura, savjete stručnjaka u vezi kožnih bolesti, prezentacije masažnih tehnika i svega što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Posjetite nas u oazi ljepote na Zagrebačkom velesajmu, surađujte sa nama, prijavite se na natjecanja ili jednostavno budite sa nama od 02. – 04. ožujka 2012.

Više otkrite klikom na:  http://www.zv.hr/default.aspx?id=615

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.