Jesen s daškom glamura

Novi trend je sofisticirana manikura iz Koreje za nokte poput bisera

Nova trendi manikura došla je s dalekog Istoka i osvojila društvene mreže - ove jeseni sve želimo nokte lijepe poput skupocjenog bisernog nakita

profimedia-0743661903.jpg
Foto: profimedia.hr

Jesen je doba promjena i novih početaka pa zašto onda i naši nokti ne bi prošli kroz jednu mini transformaciju? Novi uzbudljivi trend koji ti predlažemo inspiriran je blagom iz mora - biserima, njihovom nježnom bojom i visokim sjajem. Jer iako je jesen tu, mora nam nije dosta.

Image
Jednostavna i elegantna

Manje je više: 'Clean Girl Nails' jedna je od najtraženijih manikura ove sezone

Zakrivljena površina noktiju uzor ima u blagim morskim valovima, dok sedefasti sjaj školjke bisernice hvata i reflektira svjetlost zraka jesenjeg sunca. Evo na što sve trebaš obratiti pozornost ako si se odlučila za novu bisernu manikuru:

Što je biserna manikura

Kako bi se postigla ova manikura dostojna morskih sirena u salonu za nokte bit će potrebno upotrijebiti nekoliko tehnika. Najprije se nokti oblikuju u željeni oblik i lakiraju decentnim lakom. Zatim slijedi uzbudljivi dio: na nokte se nanosi posebni gel ili mješavina praška kako bi se dobila neravna, zakrivljena struktura površine nokta.

Ova smjesa se nježno i pažljivo nanosi na nokat i suši do željenog oblika. Na kraju nokti dobivaju svjetlucavi efekt koji podsjeća na sjaj školjke bisernice, a ovo se postiže ili nanošenjem bisernih pigmenata, ili svjetlucavim lakovima.

Zašto je biserna manikura hit ove jeseni

Možda si primijetila kako se na velika vrata vraćaju sofisticirane manikure u nježnim tonovima, a za one koje traže dašak luksuza tu je biserna manikura sa svojim sjajem sedefa. Neravna struktura noktiju elegantni je upgrade klasičnoj francuskoj ili šarenoj nail art manikuri.

Kako nadopuniti bisernu manikuru

Ako ti sam sedefast sjaj i valovita površina noktiju nisu dovoljno ekstravagantni, ovu manikuru možeš nadopuniti perlicama ili štrasom. Ovi će minijaturni ukrasi na tvojim noktima djelovati posebno glamurozno i izvrsno će pristajati uz narukvice i prstenje.

Iako ćeš najbolje rezultate postići posjetom studija za nokte, ako si dovoljno vješta, uz ove proizvode možeš isprobati bisernu manikuru i u kućnoj radinosti:

Image

Zoya Bebe lak za nokte, 15,79 eur

Image

Canvalite višekratne turpije za gel nokte, 10 komada, sada 5,59 eur

Image

Lusofie, bijele perlice s ravnim dnom, 5600 komada, sada 6,99 eur

Image

Naj Olear Glossy Gel nadlak, 9,19 eur