Odlična ideja za manikuru

Novi trend u manikuri koji nas je osvojio -biseri na noktima

Bilo da preferiraš minimalističku ili maksimalističku manikuru, biserna manikura odličan je izbor za ovu zimu

perle-nokti.jpg
Foto: Unsplash

Biserna umjetnost noktiju trenutno jedan od omiljenih lookova koje možeš pronaći na Instagramu, a velika je vjerojatnost da si već primijetila da se biseri u svijetu mode, ali i ljepote, vraćaju na velika vrata. Predimenzionirane biserne naušnice nedavno su uočene na Zendayi i Gigi Hadid, a Ashley Graham obožavateljica je bisernih privjesaka.

Image
Sitnice koje vesele

Malo drugačije manikure za blagdansko vrijeme. Koju biraš?

Ali u sferi ljepote biseri se neočekivano pojavljuju – nemoguće je listati Instagramom, a da ne vidiš bisernu kopču za kosu, vjerojatno obavezni dodatak sezone, ili bisernu traku za glavu, a sada je trend evoluirao i u manikuru - predstavljamo ti bisere na noktima. Biseri su savršen naglasak svakoj manikuri - nisu toliko očekivani kao dijamanti, ali daju hladan dodir, a da nisu previše blistavi. I, baš kao što francuska manikura odražava pokret nostalgije 2000-ih u modi, biserne manikure izravno su inspirirane našim kutijama za nakit.

Izgled je također iznenađujuće svestran - odaberi jedan biser na svakom noktu ako preferiraš minimalistički look, ili svih pet noktiju u potpunosti optoči biserima. "Dodavanje malog bisera je jednostavno i ne moraš biti jako vješta s kistom. Omogućuje ti da se igraš s bojom, dizajnom ili draguljima bez da manikura izgleda kao da je previše", za GLAMOUR govori Betina Goldstein, jedna od glavnih inspiracija na Instagramu kada je u pitanju umjetnost noktiju.

Iako je trend vjerojatno najlakše dobiti ako odeš do salona i pokažeš sliku noktiju kakve želiš, Goldstein ima nekoliko savjeta ako ih želiš napraviti sama. "Započni lakiranjem noktiju prozirnim lakom, a zatim nanesi ljepilo za nokte na nokat, na mjesto gdje želiš staviti biser", kaže ona, dodajući da pinceta olakšava posao dok ćeš biser stavljati na nokat. "Osiguraj ga nanošenjem još više ljepila na vrh, a zatim ga oboji gornjim slojem kako bi bila sigurna da ti biseri neće zapinjati za kosu", kaže.

A ako nemaš inspiracije za iduću manikuru, u nastavku ti donosimo nekoliko odličnih bisernih ideja.

Biseri kao mjehurići

Više si maksimalist nego minimalist? Onda su ovi ogromni nokti s bisernim dizajnom u obliku mjehurića kao stvoreni za tebe.

Oštri vrhovi noktiju

Oštri vrhovi su omiljeni kod žena koje vole duge nokte, a ovi mini biseri na oštrom frenchu izgledaju preslatko.

Klasični french

Živimo za ovaj šik izgled klasične francuske manikure. Dodaš li k tome nekoliko bisera, dobit ćeš potpuno novi look.

Jednostavnost na prvom mjestu

Jedna od jednostavnijih (ali još uvijek nedvojbeno cool) bisernih nail art opcija je jedan biser smješten blizu baze noktiju. K tome upotrijebi neutralan lak za nokte i izgledat će sjajno.

Biseri različitih veličina

Jednostavna manikura s biserima koji po veličini idu od onih najmanjih do onih najvećih savršen je izbor.

Sitni biseri

Sitni biseri još su više cool u nekim drugim bojama - tko kaže da moraju biti isključivo bijeli?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.