Sitnice koje vesele

Malo drugačije manikure za blagdansko vrijeme. Koju biraš?

Posljednjih godina kreativnost u manikuri samo raste, a posebno je veselje imati raskošnu blagdansku manikuru jer je sezona partyja tek počela

profimedia-0636946325.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svatko ima drugačiji način na koji želi obogatiti blagdansko vrijeme. Osim pripremanja ukusnijih kolača, kićenja jelke i kupovanja poklona neke žene vole i kroz outfite uljepšati najljepši dio godine. Ružni božićni džemper i make up sa šljokicama samo su dio ovog veselja.

Image
Ljubav na prvi špric!

10 najboljih parfema u godini na izmaku. Slažeš li se?

Mnoge žene obožavaju ovaj dio godine "obogatiti" i lijepim manikurama. Klasičan odabir su crvene manikure, ali i u lijepim zelenim nijansama. No, moguće je napraviti i neke drugačije manikure u kojima će svaka žena posebno uživati.

Međutim, treba se uvijek podsjetiti na jednu stvar, kod blagdanskih manikura tanka je granica između lijepog i kiča. Ako želiš nešto novo donosimo ti vrlo lijepe manikure za kraj godine. No, tko zna možda će ti se neke toliko svidjeti da ćeš ih poželjeti nositi i u novog godini!

Svjetlucava francuska manikura

Uz malo blještavila obična francuska manikura izgledat će posebno. Ako nisi raspoložena da neke jake boje, nego si više ljubiteljica minimalizma, onda bi ovo mogao biti fantastičan odabir za tebe - malo crne i srebrne.

Malo omiljene zelene

Ako želiš ostati unutar elegantne i jednostavne francuske manikure, ali i dalje želiš dašak svečanosti na svojim noktima onda zelena može biti tvoj izbor. Ova francuska manikura sa zelenom bojom je podcijenjena, a ipak se uklapa u blagdansko raspoloženje.

Bijelo-crveni vrtlog

Zašto se ne bi odlučila za slatku bijelo-crvenu manikuru ako želiš malu promjenu s bojama? Bez obzira odabereš li vrtlog ili pruge, ovo je jedinstvena manikura koja će uljepšati blagdane.

Šljokice s twistom

Voliš blještavilo blagdana? Zašto ne bi i na nokte stavila šljokice? Ova svjetlucava manikura provest će te odlično kroz božićno i novogodišnje slavlje.

Klasična božićna manikura

Neobični oblici u skladu su s trenovima u manikuri, ali svjetlucave zelene, crvene i srebrne nijanse održavaju svečano doba godine.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.