Savršena za ljeto

Bijela manikura najveći je ljetni hit s kojim ne možeš pogriješiti

Lak u bijeloj boji savršeno ističe preplanulu put pa ćemo bijelu manikuru ovog ljeta viđati posvuda.

bijelamanikura.jpg
Foto: Instagram

Trendovi u manikuri dolaze i odlaze, ali jedno je sigurno - bijeli lak za nokte nikada ne izlazi iz mode. Već desetljećima, to je jedna od onih nijansi koje su toliko posebne i izgledaju toliko dobro da ih obožavamo nositi.

Image
Začini svoj look

Savršene uz preplanuli ten: Top nijanse lakova koje nosimo ovog ljeta

Bijeli se nokti mogu nositi tijekom cijele godine, i ljeti i zimi, prikladni su za svaku prigodu i svima dobro stoje. A možda više od svega, bijeli nokti najprikladniji su za ljetne dane, kada odlično izgledaju uz preplanuli ten i još ga bolje ističu.

Od klasične bijele boje preko cijelih noktiju, do bijelog frencha i bijele manikure s twistom, bijeli su nokti ljetni must-have, pa ako još uvijek ne znaš kakvu manikuru napraviti prije mora - odluči se za bijelu boju. A imamo i nekoliko ideja.

Jarko bijela

Ova klasična bijela nijansa jednostavno je zapanjujuća. Bez obzira na prigodu i doba godine, nokti u jarko bijeloj boji s laganim twistom savršen su izbor.

Boja mlijeka

Ako više voliš nježnije bijele nijanse noktiju, mliječno bijela boja kao stvorena je za tebe. Pružit će ti prirodni finiš i savršenu ravnotežu između neprozirne i prozirne boje.

Bijeli nokti s twistom

Ponekad bijela boja laka može biti jednostavno previše - zato se odluči za bijelu manikuru s twistom, uz neutralnu podlogu i detalje u bijeloj boji.

Bijeli french

Francuska manikura jedan je od najpoznatijih stilova noktiju svih vremena. A posebno ako se radi o bijelom frenchu - to je stil s kojim ne možeš pogriješiti.

Bijeli s detaljima

Bijeli nokti s crnim linijama i točkicama savršeni su ako svojoj klasičnoj bijeloj manikuri želiš dati svježiji i moderniji izgled.

Malo šljokica

Dio noktiju u bijeloj, a dio u prozirnoj boji s detaljima bijele i šljokica idealan je izbor za sve ljubiteljice minimalizma.