Beauty trendovi za nadolazeću sezonu inspirirani su vječnom klasikom

U fokusu je zdrava i blistava kosa, bogatih smeđih nijansi i modernog reza

Beauty trendovi za nadolazeću sezonu inspirirani su vječnom klasikom

Modni trendovi za jesen i zimu 2020./2021. već su odavno zacrtani, high street trgovine preplavili su trendovski odjevni komadi, no kao odgovor na industriju brze mode, tzv. fast fashion, javlja se pokret slow fashion, koji modu nastoji što više približiti održivosti. Slow fashion uključuje i stvaranje moćne capsule garderobe koja će izdržati test vremena, s minimalističkim, klasičnim i svestranim odjevnim komadima. S time u skladu, Keune Haircosmetics ove sezone predlaže jednostavne frizure u suptilnijim nijansama, s rezom koji će duže trajati i izgledati njegovano. Zdrava i blistava kosa, u prirodnim tonovima, naglašena slojevima bogate smeđe boje.


Image


Naš se svijet iznenada promijenio i suočavamo se s "novom normalom". Vremena su nesigurna, a pažnja se polaže više na kvalitetu nego na kvantitetu, stoga ljudi žele pametnije ulagati u odjeću. Fast fashion ustupa mjesto rastućem trendu minimalističkih i svestranih capsule garderoba, koje se sastoje od chic ženstvenih odijela, čiste bijele košulje i jednostavnih, bezvremenih traperica. Pametno ulaganje u kvalitetne odjevne komade može se aplicirati i na beauty svijet, odnosno na vješto ošišanu kosu, a  uključuje stilove poput sveprisutnog klasičnog boba, kosu jednake dužine koja dobro izgleda dok izrasta te slojevite curtain šiške – koje pak izgledaju odlično kako postaju duže.

Prirodna boja kose bit će sve popularnija

Ona je savršena baza za stvaranje suptilnih pramenova, koji će na najbolji način istaknuti njezinu prirodnu ljepotu. Naglasak je na ljupkim svjetlijim i tamnijim nijansama smeđe boje – kremasta, nude, topla karamela, duboka boja kave i kakaa - s naglaskom na minimalnom održavanju i zdravom sjaju.


Image


Sve u svemu, trenutni će se trendovi kombinirati s klasicima - i starim i novim - za suptilniji, ali snažni, dotjerani i njegovani izgled. Zdrava kosa je i dalje imperativ broj jedan - lagana, njegovana i blistava - što odražava zdrav životni stil i stav svoje vlasnice. Sve to ide uz trend lepršavih i ženstvenih odjevnih komada. Tu su još i wet hair look te uvijene pletenice, kao sofisticiran način da pričvrstite kosu istovremeno izgledajući chic i uglađeno.Stoga posjetite najbliži Keune partnerski frizerski salon, prepustite se u ruke vrhunskim stručnjacima i zablistajte ove jeseni na jedan moderan i minimalistički način.