Super ideje

'Aura manikura' kao stvorena je za žene koje uživaju u bojama tijekom cijele godine

'Aura manikura' jedna je od najatraktivnijih i najeteričnijih trendova u posljednje vrijeme, a mi ti donosimo cool ideje za ovu jesen

pexels-cottonbro-studio-5871929.jpg

Jesenske nijanse su uvijek zagasitije, a obično to znači da žene puno više uživaju u manikurama s tamnijim nijansama crvene, zelene ili smeđe. Nijanse odjeće su također tamnije i većina žena nakon ljeta počinje manje nositi izražene boje - sve je u skladu s godišnjim dobom.

Image
Svijet ljepote

Kratke manikure su hit ove jeseni, a s ovima ne možeš pogriješiti

Međutim, to ne znači da se iz outfita treba nestati boja i sjaja, a jedan od sjajnih način da boje ostanu u outfitu je manikura. Vibrantne boje na noktima ne moraju biti izgubljene ili bez sjaja i zato imamo odlične ideje za nove manikure.

'Aura manikura' jedan su od najatraktivnijih i najeteričnijih trendova u posljednje vrijeme. Općenito ovaj mani ima zamućene krugove boje u središtu nokta koji se neprimjetno stapaju s drugom bojom (ili bojama). Nema oštrih linija samo blagi pomak u nijansi koji izgleda kao aura i ima pomalo magloviti učinak. Jesi li spremna za nove nijanse na noktima i nevjerojatnu kombinaciju boja?

Upravo zato što će ove boje dodati posebnu živost svakom outfitu donosimo zanimljive ideje za ovu jesen. Sigurne smo da ćeš se zaljubiti u neke od sljedećih manikura jer su predivne.

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj Irenu - jednu od najpopularnijih zagrebačkih piercerica

Narančasto-ružičasta kombinacija

Ružičasta manikura s nijansom breskve izgleda poput zalaska sunca. Djeluje toplo i nostalgično što je čini savršenim izborom za ljeto, ali se može nositi i tijekom jesenskih dana.

Manikura poput duge

Različite boje s zvjezdicama mogu zajedno izgledati sjajno. Svaki nokat ima drugu boju aure, a zlatne svjetlucave naljepnice daju ujednačenost.

Barbie aura manikura

Još dugo ćemo obožavati sve nijanse ružičaste jer nas je film "Barbie" podsjetio koliko žene uživaju u njima.

Zvjezdana aura manikura

Zar nije zabavna ova manikura? Plava kao podloga i pastelna ružičasta kao dodatak uz zvijezde izgleda poput slatkog bombona.

Manikura s bisernim sjajem

Ova svjetlucavo ružičasta manikura savršena je za djevojačku večer ili neku vrlo razigranu fazu života.

Pastelne nijanse s twistom

Pastelne nijanse uvijek su zanimljive, ali ako se stavi lice klauna na nokte može izgledati jako otkačeno.

Žuta s dodatkom ružičastom

Ako tijekom cijele godine želiš uživati u ljetnom raspoloženju onda će ti ova manikura pomoći.

Sedafasti sjaj i sjajni kamen

Dok većina aura noktiju ima obične sjajne završetke, ova odvažna ružičasta manikura ima sedefasti sjaj i sjajne kamenčiće na vrhu.

Pastelne nijanse

Ljubičasta i ružičasta boja zajedno su vrlo privlačne, a ova snažna ružičasta i prigušena nijansa lavande izgledaju sjajno zajedno.

Zalazak sunca

Najljepše nijanse na nebu se mogu vidjeti tijekom zalaska sunca, a izgledaju odlično i na noktima.