Adriana Lima otkrila brazilske beauty tajne

Već ovaj tjedan ćemo isprobati domaću masku od avokada za sjajnu kosu!

Adriana Lima otkrila brazilske beauty tajne

Kao i druge brazilske ljepotice, 37-godišnja manekenka i Viktorijina anđelica Adriana Lima puna je tajni zbog kojih ima božanstvenu kosu i kožu, a za Harper's Bazaar otkrila je neke od svojih beauty trikova:

Prije svega, brazilska ljepotica istaknula je kako su žene u Brazilu od najranije naučene da brinu o sebi, što je prema njoj i ključ dostojanstvenog i lijepog starenja.


"U Brazilu ne postoji samo jedan ideal ljepote, ali naravno - Brazilke vole isticati svoju ljepotu kroz šminku."

Ako si se pitala koja se tajna krije iza divne kose Adriane Lime, sada ju je i otkrila:

"Domaće maske od avokada su jako popularne u Brazilu. Dodaju sjaj i hidrataciju kosi", rekla je i dodala kako jednom tjedno običan regenerator ili masku za kosu pomiješa s avokadom i zatim ostavi da djeluje na kosi. 


Kad je u pitanu njega kože, menekenka je otkrila da svakodnevno pije kokosovu vodu koja daje zdravu i sjajnu kožu. Također, svakodnevno nosi kremu sa zaštitnim faktorom.

Za klasični brazilski make up look Adriana predlaže svjetlo narančaste, ružičaste i crvene tonove. "Nikad ne možeš pogriješiti s jarkom bojom ruža. Ja sam luda za crvenom bojom u večernjim izlascima, a svakodnevno najčešeće koristim samo maskaru i sjajilo za usne."

Naravno da svemu tome pridonosi i njezina svakodnevna tjelovježba, a Adriana obožava boks i trčanje


"Obožavam boks, ali kada sam na putu, češće trčim. Što se tiče treninga, kombiniram ih ovisno o tome kako se osjećam, ali više volim intenzivniije treninge koji su dinamični."

Što je s motivacijom?

"Uvijek motiviram samu sebe jer razmišljam o rezultatima i znam kako je dobar osjećaj nakon treninga. Imam djecu i puno putujem, stoga znam da trebam njegovati samu sebe tako da se trudim jesti što zdravije: puno voća, povrća, proteina. Sve je stvar balansa."

I ono najvažnije, Viktorijina anđelica otkrila je kako ju je još njezina baka naučila jednu od najvažnijih lekcija ljepote: "Ako se osjećaš ugodno u svojoj koži - bit ćeš prekrasna, sebi i drugima."

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.