5 neodoljivih frizura za dugu kosu ovog ljeta

Ljeti je zaista izazov imati dugu kosu i nikada nemamo dovoljno ideja za frizure!

5 neodoljivih frizura za dugu kosu ovog ljeta

Tijekom vrućina nezamislivo je sušiti kosu fenom ili je stilizirati peglom za kosu i zato vam je potrebna frizura koju ćete napraviti brzo i jednostavno.

Zato smo vam pripremili listu ljetnih frizura koje će izgledati prelijepo na dugokosim damama, a neće oduzeti previše vremena za izradu. 

1.Beach valovi

Jedna od najljepših ljetnih frizura uz koju se osjećate prelijepo i ženstveno. Pustite uvojke da vam padaju oko lica i očiju, izgledat ćete zanosno.

Ova frizura je slatka i jednostavna za napraviti, a što je najvažnije ovog ljeta maknut će kosu sa vaših ramena. Ima puno mogućnosti i super ide uz razne prilike; od brzog odlaska do trgovine pa do čak i vjenčanja. 

Prijedlog: Za divan boho stil izvucite nekoliko pramenova, pustite ih preko lica i opustite punđu. (FOTO: Shutterstock)

2.Polupodignuta kosa

Za prirodno kovrčave dame, ovo je idealna ljetna frizura. Laka je za napraviti, a možete je nositi neurednu ili u elegantnijoj varijanti, ovisno o ukusu i prilici. Za nešto moderniji izgled, koristite dodatke za kosu kao što su: marame, kopče ili šeširi. 

3.Neuredna punđa

4.Marama kao detalj

Konjski je rep trend i u 2019. Podrazumijeva milijun stilova pa je lako pronaći baš onaj koji se vama sviđa. Dodajte maramu za nizak rep da postignete romantičan, a u visok, za nešto smjeliji izgled.

5.Kikice

Savršene su za mlađe djevojke, ali isto tako pristaju i zrelijim damama, jer postoji milijun stilova. Bez obzira birate li obrnute kikice, one u obliku konopca ili ribljeg repa, sigurno ćete biti u trendu ovog ljeta.

shimmer fallback


(FOTO: Shutterstock)

Sve ove frizure neće oštetiti vašu kosu, a uz to bit ćete moderne i šik ove sezone, koja je, kako najavljuju stručnjaci, rezervirana za dugokose dame. 

Ako sanjate o lijepoj dugoj kosi, pored stiliziranja, morate je i njegovati na pravi način.

Nemojte koristiti agresivne dodatke za kosu koliko god bili moderni, koristite prirodne maske i pažljivo birajte proizvode za kosu (npr. one sa prirodnim sastojcima kao što je ricinusovo ulje i keratin, jer mogu učiniti samo dobro vašoj kosi). 

Snovi o dugoj kosi ovog ljeta mogu postati stvarnost, zato budite dobri prema njoj i vratit će vam višestruko! 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.