Znate li kako dodati novi mail na Gmail?

Donosimo vam nekoliko savjeta kako dodati novi mail na Gmail

Znate li kako dodati novi mail na Gmail?

Trebate još jedan Googleov korisnički račun na vašem Androidu, evo kako dodati novi mail na Gmail.

U idealnom slučaju imamo jedan Google ID koji povezuje sve naše kontakte, podatke, medijske sadržaje i aplikacije, no u stvarnom svijetu to često nije slučaj pa se mnogi zapitaju i kako dodati novi mail na Gmail.

Moguće je dodati novi mail na Gmail pa umjesto da prosljeđujete poštu s računa, možete ga dodati u aplikaciju Gmail pa vam donosimo vam nekoliko savjeta kako dodati novi mail na Gmail
U aplikaciju Gmail za iPhone ili iPad možete dodati Gmailove račune, kao i one koji nisu Gmailovi.
Dva su načina postavljanja e-mail računa u aplikaciji Mail na iOS uređaju ... Ako morate ručno postaviti e-mail račun, provjerite znate li postavke e-maila za račun. 

Mnogi imaju više adresa putem kojih komuniciraju s prijateljima i obitelji. 
Da biste jednostavno komunicirali s drugim korisnicima na Appleovim servisima kao što su FaceTime, iMessage, Dijeljeni albumi, suradnja iWork i Nađi moje prijatelje te da bi vas oni lakše pronašli, na račun za Apple ID dodajte e-mail adresu koju često koristite. Evo i kako dodati novi mail na Gmail.

Dodavanje dodatne e-mail adrese radi se na sljedeći način:
- prijavite se na stranicu računa za Apple ID pa u odjeljku Račun kliknite Uredi.
- pod Dostupno na, odaberite Dodaj više te unesite svoju dodatnu e-mail adresu. Pazite da je već ne upotrebljavate kao Apple ID. 
- na tu će vam e-mail adresu poslati potvrdu. 

Postupak  kako dodati novi mail na Gmail je isti:

- otvorite izbornik "Settings" za Android i skrolajte do "Accounts" pa kliknite na + Account i iz popisa odaberite Google
- unesite svoju e-mail adresu pri Googleu ili broj telefona, pa kliknite "Next" pa unesite svoju lozinku i kliknite "Next"
- pročitajte uvjete korištenja pod "Terms of Service" i kliknite na "I agree".

Kada znate kako dodati novi mail na Gmail, u svim Googleovim aplikacijama povezanim s vašim korisničkim računom pri Googleu od sad ćete se moći prebacivati iz jednog računa u drugi