Značenje emotikona u dopisivanju mobitelom

Koliko vam je poznato značenje emotikona i koji su to emotikoni u dopisivanju na koje treba obratiti pažnju a koje ignorirati

Značenje emotikona u dopisivanju mobitelom

Malo tko poznaje sve simbole i zna protumačiti značenje emotikona, ako ste jedan od njih evo nekoliko informacija o tome 


ImageSlanje tekstualnih poruka važan je dio svakodnevne komunikacije, a posebno je važno značenje emotikona u razgovoru zaljubljenih osoba.

Ne koristite li emotikone u pisanoj komunikaciji, mislim da griješite. Slika vrijedi 1000 riječi, a emotikon vrijedi još i više. 

Sve su češće situacije kada umjesto riječi pošaljemo smo određeni emotikon kojim želimo dočarati svoju emociju ili razmišljanje.
No, kako se ne biste doveli u nezgodnu situaciju, jer nije svaki emotikon jednak i svi imaju potpuno različito značenje koje često nije primjereno morate znati značenje emotikona.

Takvi znakovi u porukama, premda se čine bezopasni,  u sebi mogu nositi i prikriveno značenje. Zato je važno poznavati značenje emotikona, da biste mogli ispravno komunicirati sa svima i na svim razinama.

Tako imamo lice koje namiguje, lice sa širom otvorenim očima, emotikon koji namiguje, šalje poljubac, ljuti se. Emotikoni mogu izraziti svaki osjećaj ponekad bolje nego same riječi.