POTEZ LJUBAVI

Zvijezda 'Seksa i grada' okušala se u ulozi voditeljice nove reality serije

U reality seriji 'Potez ljubavi' voditeljska palica pripala je popularnoj glumici Kristin Davis

Izazovni reality show 'Potez ljubavi' (Labor of Love, 2020) započinje pričom o Kristy Katzmann, koja u 41. godini želi postati majka. Naizgled, ona ima sve, ali jedno joj fali - osoba s kojom će zasnovati obitelj. Sada će dobiti priliku odabrati među 15 seksi, uglađenih muškaraca koji su spremni prijeći s hodanja na pravljenje djece. Muškarci se Kristy moraju dokazati u partnerstvu i odgoju te je uvjeriti da upravo s njom žele dijete. Nakon osam tjedana izazova i romantičnih spojeva Kristy će odlučiti je li pronašla muškarca s kojim bi se voljela skrasiti i zasnovati obitelj ili bi radije sama nastavila put do majčinstva.

Kroz ovaj nevjerojatan postupak Kristy će veliki oslonac biti i popularna glumica Kristin Davis, koju najviše pamtimo po ulozi Charlotte iz hit-serije 'Seks i grad'. Oduševljena idejom serije Davis je rado prihvatila poziv da se okuša u ulozi voditeljice. „Vjerujem da bi se svaka žena trebala osjećati osnaženo da slijedi svoje snove, bilo profesionalne ili osobne. Biti uz Kristy u trenutku kad je uzela stvari u svoje ruke bilo je zaista uzbudljivo“, izjavila je Davis za magazin Deadline.

Tko je Kristy Katzman?

Kristy ovo nije prvi pokušaj traženja ljubavi u reality emisijama. Na televiziji se prvi puta pojavila 2007. kao jedna od natjecateljica u američkoj verziji showa 'Gospodin Savršeni'. Neženja je tada bio Brad Womack, a Kristy je eliminirana u petom tjednu. No niti jedna natjecateljica tada nije osvojila Bradovo srce, a on je postao prvi i jedini neženja u povijesti showa koji je odbacio sve djevojke na završnoj ceremoniji ruža.

U 'Gospodinu Savršenom' sudjelovala je u potpuno drugačijem razdoblju svog života. „Biti odbijen nikada nije zabavno, posebno pred milijunima ljudi!“, rekla je za portal CafeMom još 2010. „No, na sreću, ljudi koji su mi se obraćali u svakodnevnom životu nakon ispadanja iz showa djelovali su zaista ohrabrujuće na mene.“

Kristy je iznenadilo koliko je muškaraca spremno na očinstvo, jednako kao i ona na majčinstvo. A hoće li njezin najnoviji poduhvat u potrazi za idealnim ocem svog djeteta uspjeti, pratite svakog dana u novoj epizodi 'Poteza ljubavi', ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.