Zoë Kravitz napokon podijelila fotografije sa svog vjenčanja

Vjenčanje poznatog glumačkog para održalo se u Parizu

Zoë Kravitz napokon podijelila fotografije sa svog vjenčanja

Život slavnih neprestano intrigira javnost, a mi obožavamo zaviriti u njihovu svakodnevicu, ali i najposebnije trenutke poput vjenčanja i drugih proslava.

Prije nekoliko dana poznata je glumica Zoë Kravitz na svom Instagram profilu sa svojih 5 milijuna fanova napokon podijelila nekoliko prekrasnih fotografija sa svog vjenčanja koje se održalo u Parizu potkraj lipnja ove godine.

Kći poznatog rockera Lennyja Kravitza udala se za glumca Karla Glusmana, a sve detalje s vjenčanja dosad je držala u privatnosti. Ipak, Zoe je počastila fanove s nekoliko divnih crno-bijelih fotografija koje otkrivaju detalje s vjenčanja poznatog para, a koje se održalo u u domu Lennyja Kravitza.

Na samoj proslavi, osim mladenkinih roditelja Lennyja Kravitza i Lise Bonet, pojavile su se i mnoge druge poznate zvijezde poput Nicole Kidman, Shaylene Woodley, Eddiea Redmaynea i mnogih drugih.

 Zoë je nosila jednostavnu vjenčanicu koju je za nju dizajnirao slavni modni dizajner ALexander Wang, a neke od najljepših trenutaka s vjenčanja donosimo u nastavku.
Foto: Instagram

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.