Stigle prinove!

Baby b(l)oom: Znaš li koje je naše celebritije posjetila roda u godini na izmaku?

Neki novi klinci stigli su i u obitelji domaćih slavnih parova. Donijeli su nadu i radost, nekoga učinili starijom sekom ili bratom, a nekoga po prvi puta mamom i tatom

PXL_300521_33082442.jpg
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Godina koja sitno broji do kraja bila je sve samo ne uobičajena. Stil života diktirao nam je neprijatelj nevidljiv golim okom zbog kojeg smo puno više vremena no inače provodili u svoja četiri zida, s onima najbližima. Bila je puna izazova, ali donijela je i dosta toga dobrog. Zabilježen je baby boom, koji je jednim dijelom posljedica i one prethodne, jednako turbulentne, lockdown godine.

Image
Jesi li znala?

Dupla doza šarma: Ovi celebritiji imaju brata ili sestru blizanca

Neki novi klinci stigli su i u obitelji domaćih celebritija. Donijeli nadu i radost, nekoga učinili starijom sekom ili bratom, a nekoga po prvi puta mamom i tatom. Koga je sve posjetila roda? Kome je banula i iznenadila ga, a kome konačno došla nakon godina i godina iščekivanja, pročitaj u nastavku.

Leona Paraminski i Tin Komljenović

Našaoj simpatičnoj glumici Leoni Paraminski i njezinom suprugu Tinu, koji već neko vrijeme žive u Kaliforniji, ispunila se dugogodišnja želja. Postali su roditelji. Leona je u rujnu, u 42. godini rodila djevojčicu Liv.

Marija Husar Rimac i Vjekoslav Rimac

Ovaj zvjezdani par roda je itekako iznenadila. Marija je u veljači, u 46. godini rodila dječaka i svome sinu Ivanu ispunila najveću želju - da postane brat.

Ana Alavanja i Vedran Viljevac

Voditeljica Ana Alavanja u travnju je rodila dječaka Dana. Iz braka sa Željkom Rimcem ima već dva sina, a maleni Dan prvo je zajedničko dijete koje ima s drugim suprugom Vedranom.

Luka i Ana Bulić

Obitelj komičara Luke Bulića i njegove supruge Ane početkom studenog postala je bogatija za još jednu djevojčicu. Paru je ovo treća curica. Zove se Luna.

Ana Jelušić i Travis Black

Bivša hrvatska skijašica u siječnju je rodila dječaka kojemu su dali ime Vito. Maleni Vito mlađi je brat sestrici Niki koja je nekoliko dana prije, no što će dobiti brata, napunila dvije godine.

Luka i Tamara Šulić

Violončelist i njegova supruga u ožujku su proširili obitelj za još jednog člana. Rodio im se sin Leo. Par već ima sina Vala i kćer Hanu, a malenog Lea odlučili su dočekati kod kuće.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Poznati hrvatski komičar Ivan Šarić i Korana Gvozdić u travnju su postali roditelji dječaka Olivera. Maleni je požurio i na svijet došao prerano, u jeku pandemije pa su maleni i mama bili mjesec i pol dana u bolnici, a tata ih je morao čekati kod kuće. Na sreću, sve je dobro prošlo.

Lana Gojak Bajt i Siniša Bajt

Glumica Lana Gojak koju pamtiš iz RTL-ove serije "Ne daj se, Nina", u kolovozu je rodila prvo dijete. Ona i suprug postali su roditelji djevojčice Pine.

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević

Hrvatski reprezentativac koji trenutno igra za Marseille i njegova pet godina starija supruga u kolovozu su postali roditelji dječaka. Maleni Mauro njihovo je prvo dijete.

Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbić

Hrvatska glumica i njezin suprug, glumac iz susjedne BiH, u SAD-u su ostvarili svoje snove i postali roditelji djevojčice Billie. Marija je rodila u Los Angelesu, mjesec dana nakon Leone Paraminski. I ovaj par dugo je sanjao o proširenju obitelj, a roda ih je posjetila u listopadu.

Marin i Kristina Čilić

Tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina u rujnu su postali roditelji dječaka Vite. Paru je to drugo dijete, a još malo pa dvogodišnjem Baldu, mlađi brat.

Iva Šarić i Bruno Petković

Bivša manekenka Iva Šarić i njezin šest godina mlađi partner, igrač Dinama Bruno Petković u travnju su postali roditelji dječaka Adriana. Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva ima dva sina iz braka s bivšim nogometašem Jerkom Lekom.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

I šećer na kraju - najpoznatija prinova godine, složit ćeš se, maleni je Bloom. Sinčić Maje Šuput i Nenada Tatarinova na svijet je stigao u ožujku i odmah šarmirao javnost.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.