Zarazite se 'gitarskom groznicom' koju ćete dugo pamtiti

Legendarni makedonski gitarist i Zagrebačka filharmonija nastupaju 5. travnja u dvorani Lisinski i garantiraju nevjerojatan provod

Zarazite se 'gitarskom groznicom' koju ćete dugo pamtiti

Kažu da je vrijeme gripe prošlo, no prava  "gitarska groznica"  stiže u Lisinski i to u režiji Vlatka Stefanovskog!

Jer, legendarni makedonski gitarist i Zagrebačka filharmonija - u petak 5. travnja u dvorani Lisinski - imaju vam puno toga za reći

Ako ste ipak kojim slučajem pomislili kako ste od Vlatka Stefanovskog već "čuli sve", nastup uz Zagrebačku filharmoniju rezerviran za petak u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije dokazat će - upravo suprotno. 

Hitovi poput Bistra voda, Uči me majko, karaj me, Čukni vo drvo ili Jovano, Jovanke vječne su uspješnice s Vlatkova repertoara. Ali čuti ih u novim aranžmanima sa Zagrebačkom filharmonijom pod vodstvom maestra Krešimira Batinića - e to je doista nešto off, što još sigurno niste čuli. I što zato doista - morate čuti!

Ime Vlatka Stefanovskog dobro je poznato hrvatskoj publici, kao što je i pozornica dvorane Lisinski jako dobro poznata ovom makedonskom gitarističkom virtuozu. Zagrebačka publika oduvijek je imala sklonost prema prepoznatljivom zvuku i besprijekornoj tehnici koja krasi toga izvanserijskog muzičara, stoga nema sumnje da će tako biti i u najnovijem susretu u Off ciklusu.

Dr. Stefanovski "ordinira" 5. travnja u Off ciklusu. Stoga, isključite probleme i uključite glazbu. Izlječenje je - zagarantirano!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.